Sterke seiere mot Brøndby

Lagene våre har blant annet vunnet mot Brøndby, vi har hatt spillere i kamp for landslag, og ledere på seminar på La Manga. Her er siste nytt fra utviklingsavdelingen.

Annonse:

G17 og G18 landslagene befinner seg på LaManga. Vålerenga representeres av Odin Thiago Holm og Trygve S. Aarstad på hver sitt landslag. Les mer om NorgeG18 sin seier mot Romania og Norge G17 sin uavgjort mot Polen på forbundets sider.

Seminar om akademiklassifisering

I tillegg har utviklingsleder Thomas Hasselgren og trenerutvikler Hans-Erik Eriksen deltatt på NTF's årlige seminar. 

- Det var en meget fin uke på LaManga. Vi får anledning til å møte kolleger fra hele Norge i lignende stillinger. I tillegg får vi referansesjekk, da vi følger landskampene, og vi fikk en veldig bra presentasjon av Villareal sitt akademi. I år hadde NTF lagt fokus på neste Akademiklassifisering, og vi fikk godt utbytte fra de andre klubbene. Det er imponerende steg man tatt i Norge de siste årene, sier utviklingsleder Thomas Hasselgren. 

Kamper i uken som gikk

Brøndby-Vålerenga U17 0-2 (0-1) 
Mål:Sixten Abrahamsen og Saladin Lekdahl.

Solid kamp, veldig god kontroll defensivt. Hadde vi hatt mer presisjon i overgansspillet så kunne vi scoret noen mål til.

Brøndby-Vålerenga U19 3-5 (0-2)
Mål: Amel Muratovic 2, Florind Lokaj, Seedy Jatta og Marcus Melchior.

God første omgang hvor vi leder 2-0. I andre omgang mister vi litt intensitet i spillet og de utligner til 2-2. Vi tar oss sammen og vinner fortjent.

Lyngby-Vålerenga U17 1-4 (1-1)
Mål: Thomas Knutsen, Seedy Jatta 2 og Sander Barbosa.

Vi slet med deres 3-5-2 system de første 15 min, men laget klarte å tilpasse seg og gjør en meget solid kamp mot en god motstander.

Lyngby-Vålerenga U19 2-0 (1-0)
Spiller en fin første halvtime, styrer banespillet og har de største mulighetene. Inn mot pause mister vi konsentrasjonen og de tar ledelsen 1-0. Andre omgangen vår blir vi til tider litt ustrukturerte, og Lyngby øker til 2-0 og har kontroll på kampen etter det.

NFF Oslo Vest - NFF Oslo Øst G14 4-5 (1-3)
Mål: El-shaddai Furaha 3, Filip Thorvaldsen og Didrik Voga Berg. 

- Jeg synes vi vinner fortjent, men vi gjør kampen mer spennende enn den trenger å være, og må lære oss å håndtere denne type kampbilder på en bedre måte, kommenterer trener Simen Moe.

Kommende kamper 

Lørdag 15. Feb 
1130 Vålerenga-Fredrikstad FK G14 Kgb 2
1300 Vålerenga-Fredrikstad FK G16 Kgb 2
1500 Vålerenga-Fredrikstad FK G13 Kgb 2

Søndag 16 feb 
1300 Vålerenga-Hamkam G16 Kgb 2
 

Annonse fra Eliteserien: