Enda en trener tar steget opp

Torstein Schutte

Annonse:

(Bildet: Utviklingssjef Thomas Hasselgren med Torstein Schutte)

I vår serie om unge ambisiøse trenere som forlenger med utviklingsavdelingen har vi kommet til Torstein Schutte.

Se hele profilen her

U14 trener Torstein Schutte går inn i trenerteamet til U16. Samtidig tar han over som ansvarlig for samarbeidsprosjektet rettet mot øvrige klubber. 

- Torstein er en positiv og engasjert person som vi er glade i her på Valle. Han brenner for fotballen, sier utviklingssjef Thomas Hasselgren.

Thomas Hasselgren med store planer

 

- Kompetanseheving og forsterket kommunikasjon med samarbeidsklubber håper vi å kunne utvikle enda mer fremover. Dette er forhåpentligvis bare begynnelsen. Vi ønsker å komme nærmere klubbene når det gjelder både spiller og trenerutvikling.

For U16 er det positivt at Schutte følger med 2005 kullet opp, for å sikre kontinuitet i arbeidet. Jeg tror at Torstein og Enrique Paez (trener U16) og de øvrige i støtteapparat kompletterer hverandre godt, sier utviklingssjefen. 

Torstein Schutte om U16 rollen

 

- Jeg gleder meg til å samarbeide med Enrique, og ser frem til ny sesong i Vålerenga. Det året som har vært har gitt meg mye verdifull erfaring. Da jeg jobbet i Strømsgodset, hadde jeg tilnærmet lik rolle (G15/16) som jeg skal ha neste år, og jeg er sikker på at dette er et bra steg videre i Vålerenga. Jeg føler jeg lærer mye for hver dag som går. Det er ekstremt mange dyktige trenere her i Vålerenga, og vi begynner å få et veldig godt miljø! Jeg er takknemlig for muligheten, og jeg ser frem til å bidra med positivitet og hardt arbeid. 

Et sterkt trenermiljø på Valle

 

- Det blir spennende å komme i gang med samarbeidsprosjektet, sier en oppstemt Torstein. Det er mye godt arbeid som har blitt lagt ned i år, og jeg gleder meg til å videreutvikle dette til neste nivå.
I disse dager har vi kartlagt hva som har blitt gjort dette året, og hvordan det har fungert internt. Neste steg vil være å finne ut hvordan samarbeidsklubbene har opplevd samarbeidet for å diskutere hva vi kan gjøre enda bedre sammen. For at samarbeidsprosjektet skal bli best mulig tror jeg nøkkelen er god kommunikasjon, og et profesjonelt opplegg som gir verdi for hver enkelt samarbeidsklubb. Dette tror jeg vil heve nivået på spillerutviklingen, noe jeg tror gangner hele regionen i og rundt Oslo.

 

Velkommen med videre Torstein! Vi gleder oss til fortsettelsen. 

Les mer om utviklingsavdelingen til Vålerenga


 

Annonse fra Eliteserien: