Slik blir du partner i Vålerenga!

Vålerenga Fotball Elite tilbyr et bredt spekter av kommersielle muligheter for bedriftsmarkedet.

Som samarbeidspartner i Vålerenga er du med i Vålerenga-poolen, og du har tilgang til reklameflatene våre og våre beste kampbilletter. Kort sagt: Du støtter klubben - og kan kombinere det med å øke omsetningen i din bedrift!

Vålerenga-poolen

Vålerenga fotball Elite har i dag et nettverk bestående av nærmere 70 bedrifter.

Som partner hos oss inviteres dere til månedlige samlinger i form av frokost- og nettverksmøter. Vi arrangerer også sosiale turer og andre samlinger! Dette legger et grunnlag for samarbeid på tvers av bedrifter og muligheter for økte inntekter.

Eksponering og reklameflater

Vålerenga fotball tilbyr både lokal og nasjonal markedsføring via våre ulike reklameflater. 

 • Reklame på drakt
 • Digital arenareklame
 • Reklame treningstøy
 • Annonser i digitale flater og podkast
 • Kampdagsaktiviteter
 • Fastmonterte skilt på Intility Arena
 • Infoskjermer på VIP-segment og storskjermer
 • VIP-Billetter

For Vålerenga fotball Elite er det viktig at våre gjester og samarbeidspartnere opplever gode sportslige opplevelser og får oppleve moderne fasiliteter, god mat og drikke. Imøtekommende og vennlig vertskap er en selvfølge, og derfor jobber vi hele tiden med å forbedre oss slik at våre gjester alltid går hjem med en positiv opplevelse. Uansett resultat på banen.

Hospitality - de beste billettene

Vålerenga har en rekke konsepter for å dekke våre gjesters behov, og vi tilbyr nå VIP-billetter til bedrifter. Ta kontakt med marked for å kjøpe VIP-billetter.

Hospitality-billetter er inkludert i alle våre samarbeidsavtaler.

Under pandemibegrensningene er mulighetene for hospitality-billetter begrenset til at samarbeidspartnere får noen billetter til hver kamp. All hospitality er samlet på Henger'n. Enkeltsalg gjenåpnes når kapasiteten tillater det.

Dette er våre VIP-konsepter:

 • Restauranten (4. etasje). Vår mest eksklusive VIP. Inkluderer middag og drikke (buffet med tre enheter mineralvann, øl og vin). Gratis te og kaffe. Skinnseter, overbygg og TV-skjermer. Mulighet til å mingle med store deler av Oslos næringsliv. Inkluderer også tilgang til Henger'n.
 • Henger'n (1. etasje). Norges mest kjente pølse-VIP! Øl, mineralvann, pølser og pizza i uformelt og åpent miljø. Oppgraderte seter midt på Intilitytribunen. Intervjuer med trenere, spillere og andre gjester.
 • Leikegrinda (1. etasje). Egen pølse-VIP for de aller mest Vålerenga-interesserte. Knut Arild Løberg og EXVIF holder hoff sammen med Aldermannsligaen og andre som har hatt hjertet i klubben i mange år! Tunge analyser, masse intervjuer og gode, gamle historier.

Vår markedsavdeling finner avtaler som passer for din bedrift. For informasjon ta kontakt med en av våre medarbeidere, navn og nummer finner du nederst i saken, eller send SMS til 2242 med kodeord VIFPARTNER, så hører du fra oss.

 

Salgs- og markedsavdelingen

 

Annonse:

 

 

Annonse fra Eliteserien: