- Viser at de satser på meg

Stortalentet Osame Sahraoui har signert proffkontrakt med Vålerenga.

- En spiller å se opp for, sier assistenttrener Johannes Moesgaard om midtbanetalentet Osame Sahraoui.

Viser at klubbens satser

17-åringen har allerede fått prøvd seg på A-laget i vinterens treningskamper, og trener fast med de eldste gutta. Nå har han signert proffkontrakt med Vålerenga, og er den sjette unggutten fra utviklingsavdelingen som går inn på lærlingkontrakt i U-avdelinga.

Annonse:

- Dette viser at klubben har tro på meg og ønsker å satse på meg. Det er veldig morsomt å være en del av Vålerenga, og vi har et utrolig godt samhold her, sier Osame.

Han har et teknisk repertoar som ofte blir sammenlignet med en ung Ghayas Zahid, og han er ikke helt uenig selv heller.

- Ja, vi er ganske like vi to. Begge er glad i å holde på ballen og gå 1 mot 1, og så er det den siste killerpasningen i mellomrommet som er veldig fin, smiler han og får støtte fra Moesgaard:

- Osame er en spiller med massevis av ferdigheter som er flink til å bevege seg i mellomrommet. Han har hatt et spennende år med blant annet uttak på det aldersbestemte G17-landslaget til Marokko, og blir helt klart en spiller å se opp for, sier Moesgaard.

Se intervju her:


Kom som 13-åring

Sahraoui kom til Vålerenga fra Hauketo i 2014, og starta da som en ung gutt på G13-laget. Nå er han fast på rekruttlaget i Norsk Tipping-ligaen og hospiterer fast med A-laget flere ganger i uka.

- Jeg synes det er veldig gøy at vi nå kan signere proffkontrakt med en spiller som har vært her så lenge som Osame har. Sammenlignet med andre på sin alder, har han ligget litt etter rent fysisk, men alltid kompensert dette med sine gode tekniske ferdigheter, sier utviklingsleder Thomas Hasselgren og legger til:

- Han har et godt blikk for spillet, og finner ofte gode løsninger, spesielt offensivt. Dette, i tillegg til gode holdninger både på og utenfor banen, gjør at vi har stor tro på at han kan slå igjennom på det øverste nivået, avslutter Hasselgren.

Vi gratulerer Osame med kontrakt og gleder oss til å følge han i tiden som kommer!

Fakta

  • Navn: Osame Sahraoui

  • Født: 11.06.2001 (17 år)

  • Posisjon: Midtbane/angrep

  • Tidligere klubber: Hauketo

  • Spiller på G18-landslaget til Marokko

  • Kontrakt med Vålerenga ut 2021

Annonse fra Eliteserien: