Viktig informasjon før kampen mot LSK

Har du planer om å være til stede på Intility Arena når de gulkledde fra Romerike kommer til byen, er det greit å få med seg litt praktisk info først.

Eliteseriekampen mellom Vålerenga Fotball Elite og Lillestrøm SK spilles på Intility Arena lørdag 25. mai 2019 – kl. 18:00, og skal du sikre deg en god plass kan det være greit å kjøpe billetter allerede nå. Det kommer til å bli fulle tribuner tidlig!

Vålerenga-supportere kjøper sin billett her

BILLETTER

Billetter til LSK selges via egne kanaler fra tirsdag 7. mai. Resterende billetter blir solgt på stadion i billettluken ved inngang 6. Grunnet begrensede plasser på bortefeltet anbefaler vi alle å kjøpe billettene på forhånd før avreise til Oslo.

Vær tidlig ute! Portene åpner 1 time før kampstart. For å unngå køer kommer vi med en sterk oppfordring om å ikke møte opp i siste liten. Vi kan ikke garantere at tilskuere som møter senere enn 30 minutter før avspark rekker å komme inn til kampstart. (Og gjør du det så ikke klag over kø)

SEGREGERING

Det vil være segregering utenfor stadion, både før, under og etter kampen. Vi inviterer til fotballfest og vi legger opp til at lagenes fans ikke skal krysses fysisk. Med bakgrunn i segregeringen vil det kunne være umulig å bevege seg rundt stadion utvendig, og ber alle om å planlegge sin ankomst ut fra dette.

Vålerenga-supportere har tilgang til arenaen fra Helsfyr/Innspurten.

Saken fortsetter under bildet.

Vi er klare for nye tette dueller når LSK kommer på besøk 25. mai kl. 18.00.
Vi er klare for nye tette dueller når LSK kommer på besøk 25. mai kl. 18.00.

Lillestrøm-supportere har ankomst via Dronning Margrethesvei. Vi oppfordrer bortesupportere til å reise med oppsatte busser, som laster av rett ved inngangen til bortefeltet.

Bortesupportere som reiser med T-banen bes gå av på Hasle T-banestasjon og via turveien inn mot Nordsiden av stadion. Bortesupportere som kommer via Helsfyr T-banestasjon vil risikere å bli sendt tilbake for gange på rett vei, da Innspurten er forbeholdt hjemmelagets supportere.

Vi beklager dersom dette medfører at publikum må gå noen omveier utenfor stadion, men husk at vi gjør dette av hensyn til sikkerheten til alle besøkende.  Det vil være synlige vektere, frivillige og polititjenestemenn utenfor stadion - alle har til hensikt å bidra til en positiv og god atmosfære. Har du spørsmål er det bare å ta kontakt med en av disse.

Supportereffekter fra bortelag tillates ikke på Vålerenga-tribunen og supportertribunen. Dette gjelder også på alle våre VIP-tribuner.

Saken fortsetter under annonsen.

INNGANGER

Bortesupportere: Inngang 6.

Hjemmesupportere: Inngang 11, 12 og 14 på Supportertribunen. For Vålerenga-tribunen benyttes inngang 9 og 10.

Røykesluser
Vi oppfordrer alle til å ta hensyn til sine medsupportere, og respektere røykeforbudet på tribunen. Det blir satt opp røykesluse ved alle supporterinngangene i pausen, slik at man kan gå ut for å røyke uten å måtte forlate stadion. Slusene er kun åpne i pausen.

Bussparkering
Busser med bortesupportere kjører inn fra Dronning Margrethesvei til Torg Nord, hvor vaktpersonell vil anvise til parkering. Det er svært begrensede parkeringsmuligheter for privatbiler, men det er anledning til å parkere utenfor Vallhall Arena mot parkeringsavgift. Husk innkjøring via Dronning Margrethes vei (Ulven).

Vålerengas busser parkerer langs Innspurten med front ut mot Grenseveien. Det vil være vakthold ved begge bussparkeringene.

Minner om at i henhold til Norsk lov og stadion reglement, vil personer som er maskert og ellers ikke forholder seg til stadionreglementet bli bortvist fra området.

Se for øvrig gjeldende stadionreglement og sanksjonsreglement:

http://www.vif-fotball.no/om-stadion/stadionreglement

Velkommen!

Annonse:

Annonse fra Eliteserien: