- Viktig å ta med seg selvtilliten

Mohamed Ofkir begynner virkelig å finne formen i Vålerenga-trøya, og kantspilleren gleder seg til oppgjøret i Haugesund.

Annonse:

Mohamed Ofkir var svært delaktig da Vålerenga kjørte over Lillestrøm før pause 1. mai, og fortsatte den gode trenden borte mot Rosenborg. 

Kantspilleren krona oppgjøret på Lerkendal med scoring og føler seg i god form før lørdagens møte med Haugesund. 

- Uka etter RBK borte har vært veldig fin. Det ga oss en selvtillitsboost med den seieren, og nå kommer oppgjørene på løpende bånd. Fotball er kult når man spiller mange kamper, så nå handler det om å ta med seg selvtilliten fra sist, sier Ofkir og fortsetter: 

- Det hjelper å få seg en scoring, og jeg føler vi er på riktig vei med mange gode følelser i laget. Vi spiller god fotball og vi fighter, og det skal vi alltid ha med oss, sier han. 

Etter bildene i sosiale medier å dømme ser gressmatta på Haugesund Sparebank Arena strøken ut. Det at det er gress er uansett en faktor Ofkir tar med i beregningen. 

- Jeg vet ikke hvordan matta er, men det blir helt sikkert en krig. Det handler om å være tålmodig og kynisk når vi har ball, og når vi ikke har det, jobbe steinhardt for å vinne den, avslutter han. 

Se video øverst i saken eller trykk HER

Annonse fra Obos-ligaen: