Vi senker billettprisene

Prisene for sesongkort og enkeltbilletter settes ned i 2020. Sesongkortsalget starter når sesongen er over, tirsdag 3. desember.

Annonse:

Tre ting har vært viktige når vi har satt prisene for 2020:

 1. Gi tilbake til våre mest trofaste. Det betyr at vi gir mest prisavslag til de største gruppene medlemmer og supportere.
 2. Gi lavere pris til de som er nærmest å gå mer på kamp. Vi ønsker en generelt lavere terskel for å gå på Vålerenga-kamp.
 3. Enklere prissystem og færre kategorier. Det blir lettere å finne sin tribune og sin billett, og lettere å lage kampanjer.

Her er billettprisene i 2020:

Priser 2020
 • Ordinær: Voksen
 • Rabatt: Honnør, student og andre som har rabatt
 • Medlem: Medlem i Klanen og/eller Vålerenga Fotball Elite

Salgstart sesongkort 2020

Salgstart for alle typer sesongkort er tirsdag 3. desember kl. 1200 i Sjappa og på nett.

Vi har lyttet til råd fra blant annet Klanen, og valgt å starte sesongkortsalget etter at sesongen er ferdigspilt.

Alle kan kjøpe sesongkort fra denne dato, men plassene til dere som har sesongkort i 2019 er reservert kun for dere frem til 24. desember. Dersom dere trenger mer tid, gi beskjed til [email protected]

Medlemsrabatten øker i 2020

Medlemsrabatten øker til 300,- per sesongkort. Denne gjelder på ordinære sesongkortpriser, og er ikke lenger akkumulativ med andre rabatter.

De fleste av våre sesongkortholdere er voksne medlemmer i klubben og/eller Klanen. Det betyr at prisene går mest ned for folk flest, og sesongkortprisen for medlemmer i Vålerenga Fotball Elite og/eller Klanen er neste år slik:

 • Supportertribunen 1690,-
 • Patriottribunen 2690,-
 • Leikegrinda eller Henger'n Premium 4690,-

Øvrige tribuner har ikke medlemsrabatt.

Forenkling av prissystem i 2020

Vi har forenklet vårt prissystem.

 • Fra 2020 er det bare en enkeltbillettpris på Supportertribunen, to på Patriottribunen/Intilitytribunen, tre på Familietribunen.
 • Totalt er antall billettkategorier over halvert. Slik blir det enklere å finne sin plass og kategori på tribunen, enklere å gjøre kampanjer, enklere å håndtere for Sjappa.
 • Kort sagt er konsekvensen at honnør/student/barn og en del andre kategorier er slått sammen til en kategori som kalles "Rabatt". På Familietribunen er det i tillegg en egen barnerabatt for alle under 18 år som tidligere.
 • På Supportertribunen er forenklingen tatt helt ut, her blir det en pris: 199,-. Det gir også enkle, unike muligheter til å selge billetter per sms, og andre typer kampanjer.

Bakgrunn for prissettingen 2020

Vi har sett på årets publikumsundersøkelse, og den har gitt et tydelig signal vi har lyttet til.

 • Den viser at prisen er den viktigste påvirkbare barrieren for å gå på kamp hos de som ikke går så ofte. Vær, andre fritidstilbud etc. kan vi ikke styre selv, men prisen kan og vil vi gjøre noe med.
 • De som går ofte på våre kamper har ikke oppgitt pris som en av de viktigste årsakene til å eventuelt ikke gå. Vi setter imidlertid stor pris på at man kommer så ofte som mange av dere fortsatt gjør, og er glade for å kunne tilby en prisreduksjon også til våre mest trofaste.

Salgstallene våre viser at de fleste billetter blir solgt til ordinær pris - altså til voksne.

 • Når vi skal gjøre en prisendring som monner, er det her vi må sette inn støtet.
 • Vi setter ned prisen på alle ordinære billetter, både tribunebilletter og VIP-billetter.
 • Ordinær billett vil si vanlig pris for voksne (som ikke har en eller annen rabatt).

Vi har ivaretatt gode priser for de som innrømmes rabatter. 

 • Honnørrabatt og studentrabatt, og andre særskilte rabatter holdes på samme nivå som før. Noen justeringer opp og ned blir det, mest for å ha en rabattert pris.
 • Vi beholder den veldig lave sesongkortprisen til barn (under 18 år) på 499,-. Enkeltbilletter til barn (også Miniklanen) er 99,- på Familietribunen. Samtidig tar vi bort egen barnerabatt på øvrige tribuner, og oppfordrer alle med barn å benytte Familietribunen. Barn får selvsagt rabatt-prisen på øvrige langsidefelt, men den oppleves nok som høy (219,-).
 • I og med at en rekke priskategorier slås sammen til en rabattpris på langsidene (forenklingen), vil et lite mindretall få en liten økning i sesongkortprisen. Denne vil i sin helhet bli kompensert med gavekort i Sjappa på aktuelt beløp i 2020. Barn henvises primært til Familietribunen, hvor man i praksis vil oppleve en dramatisk prisnedgang fra 2019.

Mer informasjon om sesongkort vil bli å finne på www.vif-fotball.no/sesongkort om kort tid!

Annonse fra Eliteserien: