- Vi samles og forener den energien vi kan skape sammen

Jonatan Tollås Nation om supportermøtet og søndagens Rosenborg-kamp.

Annonse:

Foto: Morten M. Larød/Sportfoto

Rundt 70 personer hadde tatt turen til Østblokka for å møte Dag-Eilev under lørdagens trening. Mens gutta gjorde de siste forberedelser inn mot morgendagens møte med Rosenborg sto sjefen og svarte på spørsmål fra engasjerte supportere. Det syns kapteinen er kult. 

- Jeg tror ikke det er veldig mange andre klubber som gjør dette. Det viser ryggrad, og det viser at man ønsker å samle klubben igjen. Det er ikke spillergruppa og klubben mot supporterne, men en samlet enhet som skal forene energien og bruke den mot alle andre, sier han. 

Tollås fikk endelig starte en kamp igjen mot Lillestrøm på onsdag, og selv om det ikke ble en god opplevelse er han glad for å være tilbake på banen. 

- Det var en blytung torsdag, men det å spille kamper er jo det vi trener for hver dag. Jeg håper at vi kan vise her på hjemmebane at vi er knallgod. Vi har vært det de siste par årene, og i morgen møter vi et lag i litt samme situasjon som oss, sier kapteinen og legger til: 

- Jeg gleder meg veldig. Det å møte Rosenborg her hjemme pleier å bli fantastiske kamper med mye trøkk fra tribunen, og vi har muligheten til å slå dem. 

PS: Det blir rekordstor Fanzone før avspark i morgen!

Se video her: 


Annonse fra Obos-ligaen: