- Vi må være på stasjonen

Adam Larsen Kwarasey før årets første bortekamp. Se intervju med kapteinen og sjekk hvem Ronny Deila tar med seg til Kristiansund.


Ukas siste treningsøkt ble gjennomført på Intility Arena lørdag ettermiddag, og nå er gutta på vei til Kristiansund for årets første bortekamp.

Annonse:

Adam Larsen Kwarasey var veldig god mellom stengene mot Mjøndalen i serieåpninga, og kapteinen tror det blir en helt annen kamp mot et Kristiansund-lag som spiller en veldig annerledes fotball enn Vålerenga.

- Vi må gå inn i denne kampen med samme innstilling og energinivå som mot Mjøndalen forrige helg. Det blir en helt annen kamp borte mot et lag som spiller en type fotball som vi må stå opp i mot. Jeg tror det blir en ganske lik kamp som den vi spilte i Kristiansund i fjor, med mye trøkk og dueller, sier han. 

Se intervju øverst i saken.

Peter Godly Michael er fortsatt korsbåndsskadd, men utover det har Ronny Deila en skadefri tropp å velge blant. Erik Isralesson måtte forlate treninga tidligere i uka, men heldigvis var det kun en smell, og svensken er klar til søndagens oppgjør.

Vålerengas tropp

  • Keepere: Adam Larsen Kwarasey, Kristoffer Klaesson

  • Forsvarsspillere: Jonatan Tollås Nation, Efrain Juarez, Ivan Näsberg, Johan Lædre Bjørdal, Markus Nakkim, Samuel Adekugbe.

  • Midtbanespillere: Mohammed Abu, Magnus Lekven, Erik Israelsson, Herolind Shala, Bård Finne, Felix Horn Myhre

  • Angrepsspillere: Fitim Azemi, Chidera Ejuke, Aron Dønnum, Matthias Vilhjalmsson, Deyver Vega

Annonse fra Eliteserien: