- Vi gleder vårs veldig til morradagen!

Ronny Deila møter gamleklubben på Ullevaal Stadion, men selv tror han ikke det blir noe spesielt møte.

Annonse:


Ronny Deila var i strålende humør under lørdagens formiddagsøkt i Bingen. Hovedtreneren herja i firkant, slo lissepasninger i avslutningsøvelsen og slang noen kommentarer til spillerne med et smil om munnen. 

Man skulle kanskje tro at morgendagens kamp mot gamleklubben Godset ville bli spesiell, men dagen før dagen svarer han følgende: 

- Nei, det blir det egentlig ikke altså. Jeg må ærlig innrømme det. Det er kanskje lett å si i dag, og det kan hende det blir annerledes i morgen, men vi er på Ullevaal og vi har lyst til å gjenskape den prestasjonen vi hadde mot Rosenborg og da skal Strømsgodset få slite, sier han. 

Fredagskvelden viet han til supporterne på Vålerenga Vertshus. I 90 minutter sto han midt i lokalet og svarte på spørsmål som kom, og folka som var der fikk ærlige og gode svar. 

Hva får du ut av slike seanser? 

- Jeg får mye ut av slike møter. Man får en følelse av hva folk tenker og de vet hva det dreier seg om. I tillegg er det deilig å kjenne på det engasjementet som er der ute. Det gjør at jeg blir ekstra skjerpa inn mot kampene, sier Deila. 

Med landskamper forrige helg var det spillefri i Eliteserien, og Vålerenga-gutta fikk noen dager fri. Det tror hovedtreneren har gjort dem godt. 

- Det har vært noen veldig gode treningsuker, men igjen: Det ligger ikke noe automatikk i at det kommer til å bli en bra kamp av den grunn, men jeg føler vi har brukt disse 14 dagene veldig godt. Det er god stemning, og vi må ta med oss den gode følelsen vi har fra de to siste kampene i serien. 

Se hele intervjuet i videovinduet over. 

Kjøp billetter til kampen her

Annonse fra Eliteserien: