- Vi gleder oss til å være en del av Vålerenga-familien

Vi ønsker ServiceNow velkommen som ny partner.

Annonse:

Vålerenga har i dag gleden av å presentere ServiceNow som ny samarbeidspartner. Selskapet, som er verdensledende innen programvare, har skrevet under på en sølvpartneravtale med klubben. 

- Som et av verdens raskets voksende «sky-software»-selskaper innen digitalisering og arbeidsflyt, har vi etter etableringen i Norge i 2014 jobbet med synlighet og tilstedeværelse i det norske markedet. Nå var tiden moden for å ta dette ett steg videre, og i søken på ulike samarbeidspartnere falt valget på Oslos stolthet, sier selskapets norske sjef, Helge Fjelberg og fortsetter: 

- Vålerenga er en sterk merkevare med grunnverdier som inkludering, felleskap og mangfold. Disse verdiene kan direkte oversettes til våre egne grunnverdier i ServiceNow – «Inclusion, Belonging and Diversity». det blir spennende å søke muligheter for å fremme disse verdiene i felleskap fremover. 

- I tillegg til å dele de samme grunnverdier ser vi også frem til å benytte Intility Arena på kampdager med kunder og partnere for gode fotballopplevelser, og ikke minst bli en del av Vålerenga-familien med deres øvrige samarbeidspartnere gjennom nettverkstreff og andre arenaer, avslutter Fjelberg. 

Salgssjef i Vålerenga Fotball Elite, Mehran Amundsen-Ansari er veldig glad for å teame opp med et internasjonalt selskap som tar det norske markedet på alvor. 

- Etter samtalene med Helge fant vi tidlig ut at ServiceNow ønsket å  synliggjøre seg gjennom idretten, og da falt det naturlige valget på Vålerenga. Dette handler om klubbens synlighet og våre felles verdier, sier Amundsen-Ansari og fortsetter: 

- Vi gleder oss til å introdusere ServiceNow i partnerpoolen førstkommende torsdag. Da skal vi endelig samles fysisk igjen hos Thon Hotels Storo, avslutter salgssjefen. 

Les mer om ServiceNow her

Annonse fra Obos-ligaen: