Vi fryser sesongkortprisene!

Prisen for årets viktigste kort blir det samme i 2019 som i 2018.

Etter flere undersøkelser både internt og eksternt, har Vålerenga Fotball Elite valgt å beholde sesongkortprisene for privatmarkedet fra 2018 også i 2019. 

- Vår prisstruktur står seg bra sammenlignet med andre populære klubber i Eliteserien. Det har vært et klart ønske fra våre supportere om å beholde prisene også neste sesong, og de har vi lyttet på, sier kommersiell leder i Vålerenga Fotball Elite, Espen Østerhaug og legger til:

- Vi jobber med ulike prosjekter for å tiltrekke oss flere supportere på våre kamper, og én av de er at vi nå tilbyr studentrabatt på Supportertribunen. Fra før har vi allerede Eliteseriens billigste sesongkort for de under 18 år på familiefeltet, og sesongkort for de under 25 år på Supportertribunen, avslutter Østerhaug. 

Sesongkortsalget for 2019-sesongen starter tirsdag 6. november. Dette gjelder for alle de som hadde sesongkort i 2018, og gir altså en mulighet til å fornye plassene frem til 27. november. Prisene på samtlige publikumstribuner er de samme som i 2018, mens prisene for VIP varierer noe. 

Det åpne salget starter onsdag 28. november 2018.

Les alt om sesongkort 2019 på vifsesongkort.no.


Annonse:

Annonse fra Obos-ligaen: