Vi er Vål´enga - klubben for alle

Sammen er vi sterkest, og vi er sterkere med deg i klubben vår. Bli medlem i dag!

Annonse:

Vi er gutta som stiftet klubben i kassesnekkeriet i Vålerenga gata. 1913 vil for alltid stå med gullskrift i historien til Vålerenga.  

Gutta ble til menn. Menn som sto oppreist og delte ut taklinger i knehøyde. Det var en del av sporten. Tilhengerne strømmet inn portene, til tross for at laget kjempet i motbakke. 

Det kunne bare gå oppover - denna klubben hadde kommet for å bli. Legender skulle formes, pokaler skulle tas med hjem. Rom var heller ikke bygd på en dag. 

Vi har gått gradene, blitt ydmyka, fått juling, men alltid reist oss. Vi har vinka farvel til erkerivaler og sendt dem ned. Vi har stått med pokalen på Ullevål, fylt rådhusplassen i Oslo og putta tre kasser i Istanbul. 

Allikevel er vi mye mer enn en fotballklubb. 

Vi er en arena for identitet, vi er Oslo - hovedstaden. Mangfold og ulike kulturer som deler en felles skjebne. Vi er en arbeidsplass, et møtested og sjappa på hjørnet. Vi er Sotahjørnet, Vålenga kjerke og Oslo Øst. Vi er oppdragelse, verdier og ambisjoner. Vi er oppturer, nedturer og forventninger. Vi kan overprestere, underprestere og fylle forsiden på landets største aviser. 

Det ekke en ting vi ikke kan. Vi er klubben med det største potensialet, vi er klubben med de beste forutsetningene. Vi er klubben i sentrum av begivenhetene. Vi er spillere, trenere, støtteapparat og supportere. Vi er historien og fremtiden. 

Vi er fellesskapet.
Vi deler en felles identitet.
Vi er Vålenga - klubben for alle.          

Sammen er vi sterkest, og vi er sterkere med deg i klubben vår. 

MELD DEG INN NÅ!

1.png

 

Annonse fra Obos-ligaen: