- Veldig positivt at Vålerenga legger ressurser i dette

Grüner og Vålerenga inngår samarbeid for sesongen 2018.

Vålerenga fortsetter å signere samarbeidsklubber for 2018, og neste på blokka er Grüner.

Vi har blitt møtt med respekt for at vi er en egen klubb, og at vi har Grüners utvikling som vårt viktigste fokus.

— Jon Hernæs, Grüner

Klubben med 550 aktive spillere har vært interessert i et samarbeid med andre klubber tidligere, men det var først da Vålerenga kom på banen at det ble en realitet.

- Grüner er veldig glade for å undertegne samarbeidsavtalen med Vålerenga. Vi har vært i dialog med andre klubber om et samarbeid tidligere, men da har det til syvende og sist kokt ned til at de kun vil ha våre største talenter, og ingen ting har gått andre veien. Det har vi takket nei til. Det som gjør at vi er mer positive denne gangen er at dette er et faktisk samarbeid, hvor begge parter har noe å tjene på å gå sammen, sier Jon Hernæs i Grüner og legger til:

- Vi har blitt møtt med en respekt for at vi er en egen klubb, og at vi har Grüners utvikling som vårt viktigste fokus.

Annonse:
Det er veldig positivt at Vålerenga virkelig legger ressurser i å gjøre dette på en måte som er til fordel både for dem og klubbene rundt seg. Dette gleder vi oss veldig til å være med på, avslutter han.

Utviklingsleder i Vålerenga Fotball Elite, Thomas Hasselgren skryter av iveren Grüner har vist allerede siden de første dialogmøtene, og ser frem til det kommende året.

- Vi er glade at nok en klubb ønsker å samarbeide med oss. Grüner er en historisk og sentralt beliggende klubb i vekst, og vi ønsker å bidra med vår kompetanse, sier Hasselgren og fortsetter: 

- Grüner er en av de klubbene som vært med siden det første dialogmøtet, og de har vist stor interesse for dette samarbeidet. Dialogen mellom klubbene har vært veldig god det siste året, og vi skal heller ikke se bort ifra at det finnes en og annen Vålerenga-supporter der, avslutter Hasselgren med et smil.

Vi ønsker Grüner hjertelig velkommen! 

Fakta

  • Grüner ble stifta i 1914

  • Klubben har rundt 550 aktive spillere

  • A-laget spiller i 5. divisjon i 2018

  • Kontaktperson i samarbeidet: Jon Hernæs

Annonse fra Eliteserien: