- Veldig fornøyd med profesjonaliteten

Aaron Kiil Olsen om de første ukene i Vålerenga.

Annonse:

Søndag ettermiddag gikk Aaron Kiil Olsen ut som nummer tre på Marbella Football Center, klar for sin første kamp i Vålerenga-trøya. Dette skjedde en drøy uke etter at han signerte en fireårskontrakt med laget i kongeblått.

Dag-Eilev Fagermo er godt fornøyd med det nysigneringen har vist og skryter av måten han har kommet inn i gruppa på.

- Aaron ser veldig spennende ut. Han er en midtstopper med fart og stor kraft i spillet sitt, og i tillegg er han en veldig fin gutt, sier sjefen dagen etter debuten.

For hovedpersonen selv har den siste perioden vært svært positiv, og ut ifra svarene han kommer med ser det lyst ut for 21-åringen.

- Det har vært deilig å være i den spanske varmen, hilse på gutta, trene mye og bra, og rett og slett bare bli kjent med klubben, sier han og fortsetter:

Inntrykket jeg har fått er positivt. Jeg er veldig fornøyd med profesjonaliteten, spillergruppa og trenerteamet. Det virker som en fin gjeng.

— Aaron Kiil Olsen

- Inntrykket jeg har fått er positivt. Jeg er veldig fornøyd med profesjonaliteten, spillergruppa og trenerteamet. Det virker som en fin gjeng. 

Søndag ettermiddag fikk han sine første minutter for Vålerenga ved siden av kaptein Stefan Strandberg, og unggutten gjorde det godt på midtstopperplass.

- Det var veldig gøy å få debuten. Eller egentlig litt deilig å ha det overstått, smiler han før han fortsetter:

- Det er stort å få debuten for Vålerenga selv om det var uoffisielt og i en treningskamp, men det er fint å være i gang og endelig spille kamper igjen. Det har vært mange måneder med bare trening.

Kiil Olsen tok OBOS-ligaen med storm i 2022, og nå satser han på å gjøre det samme i Eliteserien for Vålerenga.

- Jeg håper og tror at jeg vil få en sentral rolle i laget. Det blir viktig for meg å få kamper i preseason, ta til meg all læring, og ikke minst utvikle meg som jeg vet jeg kan, avslutter 21-åringen.

PS: Førstkommende fredag klokka 13.00 kan du se Aaron og resten av gutta i aksjon på norsk jord når Sarpsborg 08 står på motsatt halvdel i Vallhall Arena.

Alle med sesongkort i 2023, samt unge under 16 år kommer gratis inn. Øvrige billetter koster kroner 100,- og kjøpes i døra. 

Annonse fra Eliteserien: