Varemerket Vålerenga blir enda mer tilgjengelig!

Intersport, Vålerenga, adidas og Sjappa inngår stort samarbeid.

Annonse:

Vålerenga, Sjappa og adidas har inngått samarbeid med Intersport. Dette betyr blant annet at du kan kjøpe Vålerenga-tøy i flere av byens Intersport-butikker i tiden som kommer. 

- Dette er et kjempespennende samarbeid. Tilgjengeligheten på adidas-klær med Vålerenga-logo blir mye større, noe som igjen bidrar til å bygge identitet, sier Sjappa-sjef Frode Veie og legger til: 

- Sammen med Intersport kommer Sjappa nå til å stå bedre rusta til å tilby et godt produkt til alle de som er glade i Vålerenga. Per nå er det et samarbeid med fotballen, men på sikt håper vi at det skal favne alle grener i foreningen, sier han. 

Viktig for Intersport

Om kort tid vil adidas-tøy med vår logo være tilgjengelig for alle i hele seks av Intersports butikker i Stor-Oslo. Det er noe klubb- og sponsoransvarlig i kjeden, Christian Waaler ser frem til. 

- Dette er en ekstremt verdifull avtale for oss i Intersport. Vålerenga er en fantastisk klubb med en stor breddeavdelingen, og det er viktig for vår satsing. Vi ønsker å gi gode kundeopplevelser til medlemmer og supportere av klubben, både på elite- og breddenivå, sier Waaler. 

Snart får du kjøpt Vålerenga-drakt i både Sjappa og hos Intersport-butikker (Foto: Vålerenga)
Snart får du kjøpt Vålerenga-drakt i både Sjappa og hos Intersport-butikker (Foto: Vålerenga)

Stor opptur

Etter at adidas ble lansert som klubbens nye utstyrsleverandør i desember har det vært viktig å få på plass et utsalgssted for tøyet i tillegg til Sjappa. At partneren ble Intersport er Stian Filtvedt i adidas Norge svært fornøyd med

- Det at vi endelig har fått samlet hele Vålerenga-familien tilbake i adidas er vi naturligvis veldig glade for, og denne avtalen er en stor opptur. Rent logistikkmessig er det viktig å ha Intersport med på laget, både fordi de er en anerkjent sportskjede, men også fordi de vil være et viktig bindeledd mellom klubben og oss som leverandør, sier Filtvedt. 

Rabatt til Vålerenga-supportere

I forbindelse med avtalen har klubben sikret at alle supportere får en eksklusiv rabatt på 20% hos Intersport som varer frem til 6. februar. Er du i tillegg medlem av Vålerenga Fotball Elite kan du vente deg en hyggelig mail i løpet av uka. 

PS: Ikke medlem enda? Meld deg inn nå!

Last ned Intersport-appen på Appstore eller Android, registrer deg som VIF Supporter og bruk koden VIF1913. 

Rabatten kan brukes i disse butikkene: 

  • Intersport Alna
  • Intersport Ryen
  • Intersport Storo
  • Intersport Storgata
  • Intersport Lambertseter
  • Intersport Strømmen 

 

Annonse fra Eliteserien: