- Var redd jeg skulle miste kampen mot Aalesund

Kjartansson tok ikke sjansen på å møte England på Wembley. Se intervju med spissen vår her!


Ny usikkerhet rundt karantenereglene førte til at Vidar Örn Kjartansson ikke tok sjansen på å reise til England og Wembley med landslaget. I frykt for å miste Vålerengas kamp mot Aalesund førstkommende lørdag fikk han lov til å dra hjem fra samling tidligere. 

- Det er ganske enkelt egentlig. De snakket om å endre rutinene rundt karantenereglene her i Norge, og jeg var redd jeg skulle miste kampen mot Aalesund hvis jeg spilte mot England i går. Jeg reiste derfor hjem tidligere etter å ha fått grønt lys fra forbundet, og det er perfekt for både meg og laget, sier han. 

Annonse:

Spissen vår rakk likevel å få vist seg frem med flagget på brystet, for i kampen mot Danmark kom islendingen inn fra benken og scora lagets eneste mål i 1-2-tapet for danskene. 

- Det er perfekt for meg å score mål mot et så godt lag. Jeg spilte 20 minutter og vi hadde en meget god andreomgang. Dessverre fikk vi ikke med oss poeng, men forhåpentligvis er jeg "back on track" med landslaget nå, sier Kjartansson. 

Han står med syv mål på åtte kamper etter comebacket i kongeblått, og med landslagsmålet friskt i minnet håper han å fortsette den gode trenden mot Aalesund på lørdag. 

- Formen er bra og vi har trent veldig godt. Vi vinner nesten hver kamp, og det ønsker vi å fortsette å gjøre. Det kommer til å bli tight mot slutten og vi drømmer om å være blant de tre øverse lagene, avslutter han. 

Her ser du gjengen som reiser til Ålesund sammen med Vidar: 

Se hele intervjuet øverst i saken. 

Foto: Morten M. Larød/Sportfoto

Annonse fra Eliteserien: