Vår nye supportershop

Sjappa.no: Vålerengas nye supportershop har Vålerenga-klær, drakter og stæsj i salg fra i dag! Til sammen skal det bli hele 300 Vålerenga-varer å velge mellom.

Annonse:

I dag åpner sjappa.no, Vålerengas nye supportershop på nett!

- Sjappa.no er et samarbeid mellom den supporterklubbeide Vålerenga Sjappa, klubben og vår utstyrsleverandør Scantrade. Vi er stolte over at vi sammen har fått på plass langt over hundre Vålerenga-varer allerede, og mer skal det bli, sier Morten Nydal i Vålerenga Fotball AS.

Et hovedmål er som det heter i sangen, å dresse oss opp i kule klær.

- Nettbutikk gjør at folk kan kjøpe skjerf, drakt og annet de måtte finne interessant et sted i tillegg til i Vålerenga Sjappa på Helsfyr. Og det er bra! Med alt vi har på gang i Vålerenga er vi rustet for ny tid der folk vil kle seg i blått og rødt, sier Nydal.

Stort vareutvalg styrt av supporterne

På produktsiden er det to parter som bidrar. Den ene parten er den supportereide Vålerenga Sjappa.

- Vi skal levere 150 varelinjer til nettbutikken. Med andre ord, de aller fleste varene vi også selger i butikken. Produktene utvikler vi sammen med Sjapperådet og supporterne sjøl, sier Frode Veie, daglig leder i Vålerenga Sjappa.

I tillegg til 150 forskjellige varer byr Veie også på navnet.

- En nettbutikk av, med og for Vålerenga-supportere kan ikke hete noe annet enn sjappa.no, det sier egentlig seg sjøl, smiler Sjappe-sjefen.

SJEKK UT ÅRETS T-SKJORTE

Umbro leverer!

Utstyrsleverandør Scantrade skal toppe vareutvalget med ytterligere 150 varelinjer, slik at vi totalt sett får 300 varer som er det man kan kalle Vålerenga-produkter.

- Vi leverer selvfølgelig først og fremst drakt, shorts og sokker til alle tre draktsett Vålerenga spiller i, men også forskjellig treningstøy, sko og diverse merchandise med Vålerenga-profil. Vi er stolt sponsor av Vålerenga, og stolt leverandør til og av nettbutikken, sier Geir Nordahl i Scantrade.

SJEKK UT ÅRETS DRAKT

Nettbutikken hviler på Scantrades nettbutikkplattform, noe som innebærer at det totalt sett kommer til å være langt over 300 varelinjer tilgjengelig på sjappa.no.

- Det er fullt fokus på alle Vålerenga-produktene, som det i løpet av året skal bli 300 av, fordelt likt på det Frode og co og vi leverer. Men de som er innom kan i tillegg velge blant alle varene vi fører fra Umbro, Mizuno, Scott, OR og så videre, forklarer Nordahl.

Da gjenstår det bare å ønske velkommen inn i butikken!

Annonse fra Obos-ligaen: