- Det kommer bli kaos på kanten

Vår nye nummer 11 er klar! Amor Layouni har signert en treårsavtale med Vålerenga.

Annonse:

Ryktene har svirret lenge, men først i dag kan vi bekrefte at Amor Layouni er Vålerenga-spiller. 

Den svenskfødte tunisieren kommer til hovedstaden fra den egyptiske klubben Pyramids, og har signert en avtale som strekker seg ut 2023-sesongen.

Layouni har gjort seg bemerket i Eliteserien gjennom suksessen med Bodø/Glimt, og med ti scoringer på 21 kamper fra sin kantrolle sesongen 2019 ble han solgt til utlandet på høsten. Nå er han tilbake i Norge for å ikle seg den kongeblå drakta, noe han virkelig ser frem til.

- Jeg er veldig glad for å endelig være på plass i Vålerenga, og nå kan supporterne forvente seg kaos på kanten, sier han på telefon fra hotellet. 

Saken fortsetter under videoen: 

Lang, men vellykket prosess

Jørgen Ingebrigtsen sa til Vålerengas følgere på fredag at de kunne vente med å legge champagnen på kjøl til rett over helga, og sportssjefen holder ord.

- Det har vært en lang prosess for å få dette til, men vi har hatt et godt samarbeid med både spiller og agent hele veien. Amor hadde et stort ønske om å komme til oss nå, og vi er selvfølgelig veldig fornøyd med å endelig ha han på plass, sier Ingebrigtsen og legger til: 

Supporterne kan forvente seg kaos på kanten

— Amor Layouni

- Amor er en type som vil komplettere troppen veldig bra, og vi vet jo alle at han er en spiller med både mål og assist på repertoaret, avslutter Ingebrigtsen med et smil.

Og akkurat på det siste punktet får han god støtte fra Dag-Eilev Fagermo, som har sett på Layouni i lang tid.

- Han har en enorm kraft, er hurtig og passer perfekt inn som kantspiller i vårt 4-3-3-system. Vi vet godt hva vi får etter å ha scoutet Amor i lang tid. og er naturligvis meget godt fornøyd med at avtalen nå er i boks, sier Fagermo.

Endelig på plass

Etter noen dager hjemme i Sverige ankom 28-åringen Gardermoen mandag kveld, og det var som ventet både journalister og supportere som hadde møtt opp for å se klubbens nye nummer 11 på norsk jord.

Med en negativ koronatest og en positiv medisinsk sjekk kunne han endelig signere kontrakten mandag kveld.

Enn så lenge må han vente med å treffe sine nye lagkamerater på grunn av de skjerpede restriksjonene i Osloregionen, men forhåpentligvis vil han og resten av troppen kunne trene sammen snart.

PS: Grunnet karantenebestemmelsene var det ikke mulig å gjøre videointervju med Amor da han ankom, men vi har avtalt en instagram live på @valerengaoslo tirsdag kl. 14.00. Tune in for å bli bedre kjent med vår nye spiller! 

 

Annonse fra Obos-ligaen: