Vålerenga + Thon Hotels = sant

Partene inngår ny samarbeidsavtale som sikrer like muligheter for kvinne- og herrelaget. 

Annonse:

Samarbeidsavtalen har som mål å øke andelen kvinnelige trenere i norsk fotball - et viktig tiltak for å sikre like muligheter i praksis i fotballen. 

- Avtalen med Vålerenga Fotball er en videreføring av vår sponsorstrategi og engasjement for like muligheter i idretten. Gjennom denne avtalen vil vi bruke ressurser fra både kvinne- og herrelaget til å tilrettelegge for flere kvinnelige trenere i fotballen gjennom fagsamlinger og med klubbens trenere som inspirasjonskilder for jenter som vil bli trenere, sier Stian Bergerud, produktansvarlig Sport & SMB i Thon Hotels. 

Fra før er Thon Hotels en av fire partnere i verdiprosjektet Like Muligheter som jobber for at jenter og kvinner i bredde- og toppidretten får like muligheter som gutta til å drive med idretten sin. 

- Målet er at Like Muligheter er starten på en nasjonal dugnad som skal bidra til økt satsing på jenter i alle idretter, sier Bergerud. 

Vålerenga er en av fotball-Norges fremste klubber på trenerkompetanse og har allerede tatt et ansvar for å styrke klubbarbeidet i Oslo-fotballen gjennom sine prosjekter med samarbeidsklubber.

Saken fortsetter under bildet.

Stian Bergerud i Thon Hotels (foran) gleder seg over samarbeidet med Vålerenga (Foto: VIF Media)
Stian Bergerud i Thon Hotels (foran) gleder seg over samarbeidet med Vålerenga (Foto: VIF Media)

- Vi er selvfølgelig utrolig glade for at Thon har valgt å forsterke sitt samarbeid med oss i kvinnefotballen og ikke minst at «gutta» blir en del av totalen. Det gjør at vi sammen kan jobbe proaktivt fremover mot å gjøre en forskjell, sier markedsansvarlig Jens August Dalsegg i Vålerenga Kvinner, og får støtte av sin kollega: 

- Vi i Vålerenga fotball Elite er utrolig stolte og ydmyke over å få Thon inn som hotellpartner de neste tre sesongene. Vi alle vet hvor tøft hotellbransjen har hatt det under pandemien, og det at Thon nå velger å inngå et samarbeid med oss er vi utrolig takknemlige for, sier salgssjef Mehran Amundsen-Ansari og legger til: 

- Samtidig er det også veldig gledelig at Vålerenga blir den første klubben Thon skal samarbeide med på tvers av hele organisasjonen. Verdiene Thon Hotels besitter gjenspeiler også klubben vår, og derfor er det ekstra gledelig at vi kom i mål med denne avtalen, avslutter han.

FÅ 25% rabatt på Norgesferien! 

Gjennom dette samarbeidet skal partene jobbe frem flere konkrete tiltak som skal resultere i flere kvinnelige trenere - også flere kvinnelige topptrenere. Ett av tiltakene er seminarer om trenerrollen – der Vålerengas trenere og sportslige ressurser fra både kvinne- og herrelaget vil bidra. I tillegg vil eksterne fagpersoner bli benyttet og dette skal inspirere jenter og kvinner til å satse på trenerrollen. 

Den treårige samarbeidsavtalen innebærer at de to A-lagene får Thon Hotels som offisiell hotellpartner, og vil benytte hotellet til alle sine partnerseminarer og reiseopphold for A-lagene. 

Bestill årets sommerferie her
Som Thon DISCOVERY-medlem får du nå 25% rabatt på opphold i sommer og full fleksibilitet på bestillingen. 

Annonse fra Eliteserien: