Vålerenga-tap på Høddvoll

Hødd forlenget sin gode statistikk på hjemmebane da et ungt Vålerenga 2-lag ble slått 3-0.

Søndag kveld var det duket for den 11. runden av årets PostNord-liga da Hødd og Vålerenga 2 møttes til dyst på Sunnmøre.

Hjemmelaget åpnet sterkt og scora to ganger allerede før det var spilt 20 minutter. Emil Solnørdal og Melvin Tony Frithzell sto for målene og sørga for at Hødd gikk til pause med ledelse.

Vålerenga 2 var egentlig aldri i nærheten av å true vertenes ledelse, og etter 72 minutter økte Elias Hoff Melkersen til 3-0 på lekkert vis før samme mann satte inn 4-0 like før slutt.

Våre unge utfordrere kjempa godt, men Hødd forlenget sin imponerende statistikk på eget gress denne sesongen. Med søndagens seier over Vålerenga 2 står laget med én uavgjort og fem seire på seks kamper.

Se sammendraget av kampen i videoen nederst i saken.

Vålerenga 2 ligger på 8. plass med 14 poeng før de to siste kampene av årets enkle serie gjenstår. Først venter Moss på Intility Arena før Alta er motstander i siste kamp før sluttspillet.