20210712-173602-vif-senja

Vålerenga-talentene fortsetter å imponere

Slo opprykkskandidat Asker 2-1 på bortebane.

Vålerenga 2 har hatt en solid start på 2021-sesongen, og borte mot Asker mandag kveld fortsatte unggutta å levere varene.

Hjemmelaget hadde to store sjanser tidlig i oppgjøret, men det var Øystein Sandens mannskap som fant veien til nettmaskene før hvilen.

Først var det Ousmane Diallo Toure som satte inn 1-0 etter 19 minutter, før Seedy Jatta dobla åtte minutter senere. Begge scoringene var det høy klasse over, og 2-0-ledelsen halvveis var fullt fortjent.

Asker kom mer med i den andre omgangen, men straffen de fikk tildelt kvarteret før slutt var av det billige slaget.

Aksel Aasheim Engesvik ble skutt i hånda fra veldig kloss hold, og dommer Aleksander Skjold Vermundsen pekte på ellevemeteren. Straffen satte tidligere Vålerenga-spiller Fitim Kastrati i mål og reduserte til 1-2 for vertene.

Hjemmelaget jakta utligning på tampen, men unggutta klarte å ri av stormen på imponerende vis.

Etter syv spilte kamper ligger Vålerenga 2 på 6. plass med elleve poeng, og allerede førstekommende onsdag skal gutta ut i aksjon på ny når Brattvåg venter på bortebane.