Vålerenga-spiller har fått påvist hjernesvulst

Ingrid Buer Søndenå (24) skal opereres for hjernesvulst mandag.

Annonse:

Vålerengas solide midtstopper, Ingrid Buer Søndenå mister resten av sesongen etter at hun fikk påvist hjernesvulst tidligere denne uka. 

24-åringen har slitt med hodepine i en lengre periode, og etter en MR-undersøkelse fredag i forrige uke, ble det klart at årsaken til smertene var en svulst i et hulrom inne i hjernen. 

Jenta med 98 kamper for Vålerengas A-lag, så frem til både serieinnspurt og semifinale i cupen, men nå skal hun i stedet kjempe en helt annen kamp. Tross den tøffe beskjeden fra legene er Søndenå ved godt mot og gleder seg til å kunne bidra for laget neste sesong. 

- Det var selvsagt et sjokk med en gang, men jeg er positivt innstilt og overbevist om at dette skal gå bra. Det er kjedelig å måtte avslutte sesongen allerede nå, men jeg gleder meg til å kunne bidra i 2018, sier Buer Søndenå. 

Lørdag klokka 14.00 spiller Vålerenga toppseriekamp mot Avaldsnes på Vålerenga Kultur- og idrettspark, og Buer Søndenå har sørga for å få perm fra Ullevål sykehus slik at hun kan se kampen fra tribunen.

Hele Vålerenga-familien ønsker Ingrid lykke til med operasjonen og ser frem til å få henne tilbake på banen. 

Annonse fra Eliteserien: