Vålerenga søker frivillige

Vil du hjelpe Vålerenga i noen timer på kampdag? Da må du lese her!

Annonse:

Vålerenga Fotball har allerede et stort frivillighetskorps som gjør det mulig for oss å arrangere fotballkamper på det nivået vi gjør. Men i 2017 vil vi bli enda bedre, og trenger derfor hjelp av noen med et brennende hjerte for klubben.

Dette er hvem vi ser etter i denne omgang:

Fanzone-hjelpere

Vålerenga skal for første gang ha en Fanzone utenfor Ullevaal Stadion hvor vi skal gi supporterne, og spesielt barnefamiliene, en plass å boltre seg på før kampene.

Slik så det ut da Odd hadde Fanzone i forkant av kampen mot Vålerenga i fjor høst.
Slik så det ut da Odd hadde Fanzone i forkant av kampen mot Vålerenga i fjor høst.

I Fanzonen blir det en liten ballbinge, noen telt og det hele er inngjerdet med Vålerenga-profil.

Fanzone skal være åpent for publikum to timer før kampstart, og avsluttes 15 minutter før avspark.

Det vi trenger er noen som kan sette opp og ta ned dette. Det vil si plassere ut gjerder, sette opp ballbingen og teltene, samt noen beachflagg.

Hvis vi blir 3-4 stykker vil dette normalt ta ca to timer å rigge opp og én time å rigge ned. Det er ingen tunge løft, og hele konseptet er som et stort puslespill. Arbeidstiden er fra fire timer før kamp til ca en time etter avspark.

Du får naturligvis gratis adgang til stadion etterpå, samt muligheten til å møte spillerne i «Player’s Lounge» etter kampen.

Kampverter

For å ønske folk velkommen til kampene våre, skal vi i 2017 ha flere kampverter enn tidligere.

Kampvertenes hovedoppgave er å være behjelpelig med spørsmål publikum måtte ha, samt være Vålerengas ansikt utad. Du må derfor være utadvendt og like å omgås mennesker.

Arbeidsområdet vil i all hovedsak være rundt Ullevaal Stadion på kampdag fra cirka 2,5 timer før kampstart og til avspark. Du vil også få gratis adgang til kampen.

Er dette noe for deg, eller kjenner du noen som kan hjelpe Vålerenga? Send en e-post til [email protected] hvor du forteller litt om deg selv.

Sammen skal vi ta Vålerenga enda et steg nærmere å virkelig bli Oslos Stolthet!

Annonse fra Eliteserien: