Vålerenga sikret stor medieavtale

Jeg håper det vil vekke publikum før sesongstart, sier hovedtrener Dag-Eilev Fagermo.

Annonse:

Vålerenga har solgt visningsrettighetene til både treningskamper og Europa-kvalifiseringen til Amedia og Schibsted. 

- Vi er veldig glade for å ha landet en slik avtale med noen av landets fremste mediehus. Det viser at Vålerenga Fotball Elite har et attraktivt produkt og representerer en verdifull merkevare, sier daglig leder i Vålerenga Fotball Elite, Erik Espeseth og legger til: 

- Denne avtalen er også positiv for våre supportere, som får muligheten til å se alle våre treningskamper i vinter, men også for våre partnere som da får stor oppmerksomhet og god markedsføring. 

VG er blant aktørene som skal vise kampene til Oslos stolthet i oppkjøringa, og gleder seg veldig over avtalene som nå har kommet på plass. 

- Vålerenga er et av Norges mest populære lag, og er i stor sportslig fremgang. Vi gleder oss til å følge laget i oppkjøringen til en sesong hvor de vil være en av de største favorittene, og i comebacket i Europa. Vi ønsker å tenke langsiktig, og er derfor veldig glade for å ha fått en avtale som strekker seg over tre år, sier rettighetssjef i VG, Aslân Farshchian.

Saken fortsetter under bildet. 

Vålerenga sikret både Europa og medalje i 2020 (Foto: Terje Pedersen / NTB)
Vålerenga sikret både Europa og medalje i 2020 (Foto: Terje Pedersen / NTB)

Europa neste

Kampene vil bli vist på flere ulike plattformer - blant annet hos nevnte VG og på direktesport.no. Dette sørger for at alle som ønsker å følge Vålerenga tett i vinter får muligheten til det. Gjennom direktesport.no får du også servert alle kampene til Vålerenga 2 og Vålerenga damer i 2021.

I år skal klubben for første gang på ti år tilbake til Europa, og kvalifiseringskampene til den nye UEFA Europa Conference League inngår også i det nye samarbeidet.

- Det har vært stor etterspørsel etter treningskampene våre, og da vi kvalifiserte oss for spill i Europa steg entusiasmen ytterligere i og rundt klubben, sier salgssjef Mehran Amundsen-Ansari og fortsetter: 

- Salget av sesongkort går unna, og flere unge Oslo-gutter tar steget opp på A-laget. Dette året blir veldig moro, og vi gleder oss over at supporterne våre nå får se oss gjennom denne avtalen, avslutter Amundsen-Ansari. 

Unggutter får vise seg frem

Det er mange spennende talenter i Vålerenga, og hovedtrener Dag-Eilev Fagermo lover at publikum får se flere av dem i aksjon i vinterens kamper. 

- Vi kommer til å teste ut nye spillere i oppkjøringa og samtidig jobbe med å utvikle laget videre. Vi jobber med å hente inn nye spillere, og yngre spillere fra klubben kommer til å få prøve seg. Det gjelder i hvert fall Magnus Bech Riisnæs og Mathias Emilsen, men det kan bli flere. I tillegg har vi også fått tilbake de som var på utlån i 2020, sier Fagermo. 

Saken fortsetter under bildet. 

Dag-Eilev har gitt unggutter sjansen i 2020, og i 2021 kommer enda flere til å få prøve seg på A-laget (Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix)
Dag-Eilev har gitt unggutter sjansen i 2020, og i 2021 kommer enda flere til å få prøve seg på A-laget (Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix)

Slik ser du Vålerenga i vinter og i Europa

Avtalen som er gjort med de ulike medieaktørene sikrer at du får se Vålerenga på flere ulike plattformer. Har du plussabonnement hos Amedia, Schibstedt eller Polaris er du sikret følgende treningskamper i 2021: 

  • Vålerenga - Tromsø, Intility Arena 5. februar 
  • Vålerenga - Sogndal, Intility Arena 12. februar 
  • Vålerenga - Strømsgodset, Intility Arena 19. februar
  • Bodø/Glimt - Vålerenga, Aspmyra 5. mars
  • Vålerenga - Sarpsborg 08, Intility Arena 9. mars
  • Raufoss - Vålerenga, Nammo Stadion 12. mars
  • Vålerenga - KFUM, Intility Arena 19. mars
  • Vålerenga - IFK Göteborg, Intility Arena 26. mars

Vålerengas kamper i Europa spilles 22. og 29. juli, men hvem som blir motstander er enda ikke klart. 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: