Vålerenga signerer norsk stortalent

Felix Horn Myhre fra Ullern Fotball er klar for Vålerenga.

Annonse:

Vålerenga har i dag signert 17 år gamle Felix Horn Myhre fra Ullern Fotball. Den sentrale midtbanespilleren har skrevet under på en avtale som strekker seg ut 2019, og unggutten har allerede vært på sin første trening. 

Myhre er fast inventar på Norges G18-landslag, og har blant annet prøvespilt for Freiburgs U19- og U23-lag. 

Stortalentet har vært ettertraktet blant klubber også her til lands, men nå har Myhre bestemt seg for å fortsette karrieren og utviklingen i Vålerenga. 

Felix Horn Myhre på sin første Vålerenga-trening
Felix Horn Myhre på sin første Vålerenga-trening

- Ronny (Deila red.anm) virker som en veldig flink trener, og er en av grunnene til at jeg velger å komme til Vålerenga. I tillegg virker det som en veldig fin klubb å være i, og jeg gleder meg til å komme skikkelig i gang, sier Felix Horn Myhre. 

Unggutten, som har spilt fast på den sentrale midtbanen til Ullern i 2. divisjon, er god med ballen i beina, tar kloke valg og er spesielt trygg i den defensive jobbinga.

Sportssjef i Ullern Fotball, Magne Aarvik er både stolt og glad over at de har fått frem en slik spiller, og har stor tro på at 17-åringen tar ytterligere steg i Vålerenga. 

-  Først av alt er Felix en som har jobbet veldig hardt for å nå det nivået han har inne nå, og han kommer til å jobbe veldig hardt for å ta ytterligere steg. Han er en moden midtbanespiller, som ikke nødvendigvis kommer til å bøtte inn mål for Vålerenga med det første, men som kommer til å vinne veldig mange baller, miste få av dem å løpe vanvittig langt, sier Aarvik med et smil. 

Artikkelen fortsetter under videoen


Vålerengas ferske sportssjef, Kjetil Rekdal, har hatt tett dialog med Ullern Fotball i forbindelse med overgangen til Myhre, og ser frem til et fruktbart samarbeid i årene som kommer. 

- Vi er veldig glad for at Felix nå er på plass i Vålerenga, og ser frem til å både utvikle han som spiller og videreutvikle vårt samarbeid med Ullern Fotball, sier Rekdal. 

Se intervju med Felix i videovinduet under: 


Vi ønsker Felix hjertelig velkommen til Vålerenga!

Annonse fra Eliteserien: