Finansavisen 1

Vålerenga og Finansavisen forlenger samarbeidet

Vålerenga blir synlige i Finansavisen også i 2017!

Annonse:

Vålerenga Fotball og Finansavisen har forlenget samarbeidsavtalen som nå gjelder ut 2017.

2017-sesongen blir ekstremt spennende med flytting til egen stadion, og den turen vil vi svært gjerne være med på.

— Per Anders Amundsen, Finansavisen

Avtalen sikrer Vålerenga profilering i Finansavisens papirutgave og på Hegnar.no digitalt.

Prøv Finansavisen gratis i to uker

Økt synlighet

– Vi jobber kontinuerlig med å øke synligheten til Vålerenga, og er derfor veldig glade for å forlenge avtalen med Finansavisen i denne historiske 2017-sesongen. I Finansavisen har vi mulighet til å promotere vår fantastiske partnerpool som består av over 70 bedrifter, men vi vet også at folk i finanssektoren ønsker å ta en pause i helgene – for eksempel ved å dra på Vålerenga-kamp, sier salgssjef for privatmarkedet i Vålerenga, Morten Nydal, og legger til:

– Vi har hatt et fruktbart samarbeid med Trygve Hegnar og co så langt, og vi gleder oss til å ta dette enda et skritt videre denne sesongen.

Nydal understreker at dette er et kommersielt samarbeid, og at klubben ikke har noen innflytelse på Finansavisens redaksjonelle saker.

Spennende sesong!

Finansavisen er naturligvis også fornøyde med samarbeidet, og gleder seg til den historiske 2017-sesongen.

– Vålerenga engasjerer både leserne våre og det fotballinteresserte Oslo generelt. Noen ganger har man lyst å legge slipset igjen hjemme, ta på seg drakta og heie Vålerenga fram til seier – der har du i hvert fall meg! 2017-sesongen blir ekstremt spennende med flytting til egen stadion, og den turen vil vi svært gjerne være med på, sier Per Anders Amundsen i Finansavisen.

Finansavisen

  • Opplag: 24.000 – 77.000 lesere

  • Utgivelser mandag - lørdag

  • Nettside: www.hegnar.no

  • Ansvarlig redaktør: Trygve Hegnar

  • Finansavisen har 25 ekstramagasiner med avisen som fordyper seg i ulike temaer som Sport & Fritid, Motor, Regnskap & økonomistyring, Fashion, samt Jus, og Eiendom.

Annonse fra Obos-ligaen: