Vålerenga og Fagermo skiller lag

Klubben informerer.

Annonse:

Vålerenga Fotball Elite og hovedtrener Dag-Eilev Fagermo har i dag blitt enige om å avslutte samarbeidet.

Dag-Eilev er inne i sin 4. sesong med Vålerenga Fotball Elite, hvor klubben allerede det første året sikret bronsemedaljer i serien, som var første medaljen på ti år.

Etter det har klubben hatt manglende utvikling, og resultatene har uteblitt.

- Vi er takknemlige for Dag-Eilevs hardtarbeidende innsats i Vålerenga Fotball Elite. Dessverre har vi ikke opplevd den utviklingen han og klubben har arbeidet for de seneste årene, og styret kom derfor til denne konklusjonen. Vi er glade i Dag-Eilev og hans mange gode kvaliteter, og vi ønsker ham lykke til videre, sier Tuva Ørbeck Sørheim – styreleder i Vålerenga Fotball Elite.

- Jeg er takknemlig for at jeg fikk en jobb i Vålerenga, det var en drømmejobb for meg. Jeg er glad for at vi vant bronse, solgte spillere for over 100 mill. og utviklet treningsfasilitetene vesentlig. Det har vært tøft og snu spillerstallen, med så mange unge spillere, og samtidig oppnå gode resultater på kort sikt. Derfor er potensialet stort i Vålerenga nå, men de kortsiktige resultatene er ikke gode nok, sier Dag-Eilev Fagermo. 

Klubben vil nå bruke den tiden som er nødvendig til å få på plass en ny hovedtrener gjennom en grundig prosess ledet av styret v. styrets leder.

Frem til en permanent løsning er på plass vil Jan Frode Nornes tre inn som en midlertidig hovedtrener fra og med i dag.

Ved eventuelle spørsmål, stiller styreleder Tuva Ørbeck Sørheim til intervju etter kveldens medlemsmøte fra ca. kl. 20.00 her på Intility Arena.

Medlemsmøte er for øvrig kun for medlemmer, der har ikke media tilgang.

Intility Arena 12. juni 2023

Annonse fra Eliteserien: