Vålerenga legger til rette for bortesupportere

Sammen med vår generalsponsor OBOS tilbyr vi nå "Borte-i-byen-billetten" til en utrolig pris ut året.

Annonse:

Som den første klubben i Eliteserien innfører Vålerenga nå OBOS-pris på bortebilletter til OBOS-medlemmer ut sesongen. Sammen med vår generalsponsor kjører vi på med et prøveprosjekt, der formålet er å gi bortesupportere på Intility Arena en god opplevelse. 

- Både OBOS og Vålerenga synes raushet er bra, og vi ønsker jo at også bortesupportere skal få oppleve den deilige stemningen på Intility Arena når Vålerenga spiller hjemme, sier sponsorrådgiver i OBOS Eddie Chr. Thomas og fortsetter: 

- Kanskje er dette både til glede og inspirasjon for flere i Eliteserien? I samarbeid med klubben tilbyr OBOS derfor "Borte-i-byen-billetten" på de tre gjenværende kampene. Drammensere, særpinger, bodøværinger og moldensere - velkommen på kamp i storbyen og Intility Arena, avslutter han med et smil. 

Vålerengas markedssjef, Mehran Amundsen-Ansari gleder seg over tilbudet fra generalsponsoren, og kan samtidig røpe at våre egne supportere med OBOS-medlemsskap kan glede seg til neste år. 

- Vi er både stolte og ydmyke over å ha en sponsor som engasjerer seg så mye som det OBOS gjør. At vi nå kan tilby Borte-i-byen-billetten til tilreisende supportere ut sesongen håper vi kan føre til enda flere folk på stadion, og ikke minst enda mer trøkk, sier Amundsen-Ansari og fortsetter:  

- Vi ønsker at bortefansen skal føle seg velkommen til Intility Arena og håper også at våre supportere kan få en like god velkomst når vi gjester andre stadioner. Vi har dessverre opplevd at flere klubber setter opp prisene og gir dårligst plassering på arenaen når vi kommer på besøk, og slik ønsker vi ikke å ha det her hos oss. 

Avslutningsvis kan vi også røpe at vi jobber med å gi OBOS-medlemmer historiske priser på sesongkort neste år. OBOS har i dag cirka 230 000 medlemmer som bor i Oslo-området og mange av de bor på Østkanten og er Vålerenga-supportere. Er du ikke medlem - bli det her

Er du OBOS-medlem, tast inn promokode OBOS22 og kjøp billetter på bortetribunen til utrolige 99 kroner. Dette gjelder naturligvis allerede til lørdagens kamp mot Strømsgodset. 

KJØP BORTEBILLETT HER

PS: Dette fantastiske tilbudet gjelder også våre supportere på Oslo Taxi-tribunen og på Østblokka. 

KJØP HJEMMEBILLETT HER

Foto: Morten M. Larød/Sportfoto

Annonse fra Obos-ligaen: