Vålerenga lanserer nytt konsept

Enga Live skal være først ute og tettest på med ALT som har med Vålerenga å gjøre.


I år kan du følge Vålerenga tettere enn noen gang før. Enga Live tar deg med på innsiden av klubben og gir deg de første og beste nyhetene. 

På stadion

Freddy dos Santos og Tina Wulf skal sende direkte fra TV-studioet og opp på storskjerm i forkant og i pausa av hver eliteseriekamp på Intility Arena.

Annonse:

Etter kamp tar de med seg studioet inn i Players Lounge og inviterer alle supportere inn. Her kan du følge sendinga, og vi gir deg muligheten til å stille spillere og trenere spørsmål på direkten.

Denne sendinga går live på Facebook, så har du det travelt etter kamp, kan du se showet på vei hjem.

Prematch

Hver fredag før kamp skal Enga Live sende direkte på Facebook i forbindelse med helgens kamp. Dette blir fra TV-studioet på Intility Arena, og her kommer både trenere og spillere innom for å snakke om status før match. 

Dette er sendinga du MÅ se hvis du er interessert i å få med deg siste nytt om laget før alle Vålerengas eliteseriekamper. 

Saken fortsetter under bildet.

Podcast

Enga på podd lanseres for første gang mandag 19. februar når Enga Live er tilstede på Marbella. Dette vil bli en ukentlig podcast med høyaktuelle gjester som kommer ut hver mandag, og du kan naturligvis abonnere gratis både i iTunes og på Soundcloud.

Freddy og Tina har allerede spilt inn en test med Thomas Aune og Alexander Schau som gjester, og gikk du glipp av den er det fortsatt mulig å høre her:

Oslos stolthet

Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn gjør enormt mye for byen vår, og gjør oss til en av Europas beste klubber på samfunnsengasjement.

Gjennom Enga Live-konseptet skal vi produsere en mini-serie der vi forteller historiene til noen av de som har deltatt i prosjektene og hva dette har betydd for dem. 

Vi gleder oss til å gi Norges beste supportere den kuleste kampdagsopplevelsen og et unikt innblikk i klubben vi er så glade i. 

Sjekk ut videoen øverst i saken for nærmere beskrivelse av konseptene. 

Annonse fra Eliteserien: