Vålerenga knuste Djurgården!

To mål av Moa og ett av Ghayas Zahid sikra 3-0-seier i den svenske hovedstaden. Se høydepunkter her!

Annonse:

Vålerenga gjesta Djurgården i deres storstue søndag ettermiddag, og det var Ronny Deilas menn som kunne juble både før og etter pause.

Begge lagene skapte et par sjanser før Vålerenga tok ledelsen 1-0 etter et kvarters spill.

Ghayas Zahid fikk ballen på ti meter og lobba den inn foran Andreas Isaksson bakerst hos vertene. Ivan Näsberg forsøkte seg på en stupheading, men var ikke nær ballen og den dalte elegant inn i kassa.

- Jeg synes vi har bra kontroll, og har spilt en god 1. omgang. Vi angriper fint på begge kantene og kommer til en del gode innlegg, sa Robert Lundström til CMore i pausen.

Det skjedde lite de første 15 av andreomgang før Vålerenga fikk corner. Ballen gikk ut til Ernest Agyiri som la inn foran mål. Innlegget ble forlenga i en duell foran Djurgårdens keeper, og Moa hadde ingen problem med å tuppe ballen inn i åpent mål.

Bare minutter senere var Moa på farten igjen.

Magnus Grødem gikk på en fantastisk kontring, og den tekniske kantspilleren ga ballen videre til Moa som skøyt via den tidligere Vålerenga-spilleren Niklas Gunnarsson og i mål.

Djurgården hadde lite å by på etter pause, men fikk et par kjempesjanser helt på tampen. Først fikk Marcus Sandberg slått ballen i tverrliggeren etter et flott skudd, deretter redda Markus Nakkim på streken via stolpen og rett i klypene på Sandberg like etter.

- Djurgården var nok best i førsteomgangen, men vi tok over i den andre. Jeg synes vi gjør en god kamp, men det er bare en treningskamp så vi skal ikke ta helt av, sa kaptein Christian Grindheim til CMore etter kampen.

Den svenske TV-kommentatoren var imponert over det Vålerenga presterte på Tele2 Arena, og vi sier oss enig. En meget godt gjennomført treningskamp foran 7225 tilskuere søndag ettermiddag.

Kampfakta

Djurgården - Vålerenga 0-3 (0-1)
Tele2 Arena, 7225 tilskuere

Målscorere
(15) 0-1 Ghayas Zahid
(63) 0-2 Mohammed Abdellaoue
(68) 0-3 Mohammed Abdellaoue

Annonse fra Eliteserien: