Vålerenga klare for ny sesong i Eserien!

Vi fortsetter å satse ungt, og henter to av fjorårets største gjennombrudd.

Annonse:


Det er ingen hemmelighet at ting ikke har gått som planlagt de to siste sesongene av Eserien. Etter en braksuksess i første sesong med gull var det stor spenning knyttet til klubbens deltakelse i høstsesongen 2019 og vårsesongen 2020. 

Selv med kvalifisering til sluttspillet i verdensmesterskapet for klubben, har det virkelig ikke gått på hjemmebane for de blåkledde både før og etter dette.

Som kjent er Vålerengas FIFA-satsning et ledd i samarbeidet med den Norge største og beste e-sportsklubb Nordavind, som til daglig konkurrer i flere spill enn FIFA. Blant annet Street-Fighter som klubben har vunnet Europamesterskapet i.

Satser ungt

I likhet med Vålerenga i det virkelige liv har Nordavind valgt å satse på unge talenter for klubbens virtuelle satsning. Med mange ekstremt gode kandidater falt valget til slutt på Jonas Myhrhaug Kristiansen og Thomas Henningsen. Spillere som av mange som i nasjonal sammenheng blir sett på som noen av landets beste og som både kan skilte med første og andreplass i vårsesongen av Eserien 2020.

Myhrhaug Kristansen er for mange FIFA-entusiaster et kjent navn. Han er nemlig lillebroren til Magnus Myhrhaug Krisitansen, som for litt over to år siden vant proffkontrakt med Nordavind og Vålerenga etter å ha vunnet en turnering som hadde finale i «Fanzone». Storebror ble etter hvert fast inventar på landslaget og vant første sesong av Eserien med Vålerenga.

Nå er det lillebror sin tur til å ta på seg den kongeblå drakten etter en kort sesong i Raufoss Fotball. Unggutten fra Grorud var nemlig ikke spilleberettiget før halvspilt sesong på grunn av sin lave alder, men selv om han nettopp fylt 16 år har ikke dette stoppet unggutten fra å slå ut storebror i forrige sesong og ta andreplass i sin debutsesong. Nå er målet seriegull, og skal vi tro Myhrhaug Kristiansen rett er det ingen Vålerenga skal være redde for.

 

Foto: Sigve Løndal (Nordavind)
Foto: Sigve Løndal (Nordavind)

Henningsen på sin side er en veteran innen FIFA og har siden første sesong av den nasjonale ligaen blitt ansett som et av landets beste. Det hele toppet seg i finalen da Leknes væringen storspilte mot Raufoss Fotball og sikret sin daværende klubb Tromsø gullet.

 

Foto: Privat
Foto: Privat

Vi fant tidlig ut at Thomas og Jonas var de to kandidatene vi ønsket oss. Begge kan skilte til sterke resultater allerede i korte karrierer, samtidig som begge spillerne har bena godt plantet på jorden og innehar den rette holdningen og innstillingen til å nå toppen, sier daglig leder i Nordavind Stein Wilmann. 

Eserien

Med en litt amputert vårsesong på grunn av Corona ventes det nå at den digitale versjonen av Eliteserien skal returnere med et smell, og skal vi tro Vålerengas salgssjef rett har vi mye moro i vente.

«Vi gleder oss til en ny sesong av Eserien, og ikke minst til å revansjere de to foregående årene. Med disse to nysigneringene på plass, er jeg sikker på at Vålerenga skal bite godt ifra seg, sier salgssjef i Vålerenga Fotball Elite, Mehran Amundsen-Ansari. 

Startdato for ligaen er ennå ikke bestemt, men hvis vi skal bruke tidligere år som pekepinn er det ikke lenge til vi endelig får litt FIFA-Action tilbake på skjermen.

Annonse fra Obos-ligaen: