Vålerenga inngår historisk samarbeid med Eidsiva

Eidsiva-logoen skal pryde draktene til både dame- herre og Gatelaget til Vålerenga.

Annonse:

Eidsiva går inn som hovedpartner for Vålerenga Fotball Elite og Vålerenga Fotball, og bidragsyter inn mot Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn. I årets sesong vil Eidsiva-logoen pryde draktene til kvinne-, herre og Gatelaget.

- Dette samarbeidet er vi veldig stolte av! Vi har siden i fjor høst jobbet aktivt kommersielt for å samle Vålerenga-familien, og Eidsiva-logoen på den kongeblå-drakta for damene, herrene og Gatelaget vitner om at vi er i gang, sier Vålerengas kommersielle leder, Andreas Aalbu.

God match

- Valget av Vålerenga Fotball som samarbeidspartner treffer rett inn i vår strategi, og med denne avtalen som likestiller kvinner og menn, og i tillegg bidrar inn i Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn, så er dette en avtale som bygger opp under vår visjon og verdier, forklarer leder for sponsorvirksomheten i Eidsiva, Vibeke Hoelseth. 

- Da jeg ble ansatt i november var et av kravene fra styret at vi skulle samle og jobbe tettere med de andre avdelingene, og at vi har fått inn en partner som ønsker å bidra for damene og Gatelaget er et stort steg i riktig retning. Merkevaren vår er sterk, men jeg tror at ved å jobbe tettere sammen vil denne bli enda sterkere i årene som kommer, sier Aalbu.

- Vi ser frem til samarbeidet, og syntes det er ekstra stas at hele Vålerenga-familien er med. Sammen med Eidsiva skal vi få til mye spennende som én klubb, og det gleder vi oss til, sier markedsansvarlig i Vålerenga Fotball, Karine Nilsen.

- Vi er glade for å være på lag med Vålerenga, og har stor tro på at dette partnerskapet vil fremme verdier som likestilling og samfunnsengasjement både på og utenfor fotballbanen, avslutter Hoelseth.

Om Eidsiva

Bygger landet – til det beste for samfunn, mennesker og klima!

Eidsiva har i 130 år vært en pådriver for utvikling av samfunnskritisk infrastruktur, og i dag går nærmere 1300 ansatte på jobb for å videreføre arven.

Eidsiva-konsernet består av nettselskapet Elvia, Eidsiva Bredbånd, Eidsiva Bioenergi, Eidsiva Vekst og morselskapet Eidsiva Energi. Samlet leverer vi tjenester til to millioner mennesker på Østlandet hver dag, gjennom lys i lampa, varme og internett.

Annonse fra Obos-ligaen: