Vålerenga henter midtstopper fra Malmö FF

Felipe Carvalho er klar for spill i den kongeblå drakta.

Vålerenga har i dag gleden av å presentere den 24 år gamle urugyanske midtstopperen Felipe Carvalho.

Den 188 cm høye kraftpakken har de siste årene spilt for den svenske toppklubben Malmö FF, med unntak av et år på utlån i Falkenberg, men nå er han klar for Deilas mannskap og har signert en ettårsavtale med Oslos stolthet.

Saken fortsetter under videoen. 


- En spiller for Klanen

Carvalho har vært ute med en avrevet akilles siden juni, men nå nærmer han seg fullt restituert og skal være tilbake på feltet i januar.

Agent Terje Liverød har forhandlet frem avtalen og tror Vålerenga har veldig mye godt i vente med spilleren som var en av Allsvenskans raskeste.

- Det Malmø fikk var et rått talent. Nå har han blitt skolert, Malmø har jobbet veldig godt med han og han har jobba godt med seg selv. Han har en enormt bra fysikk og var kanskje Allsvenskans raskeste spiller, sier Terje Liverød.

Spissferdigheter

Det er ingen hemmelighet at klubben har vært på jakt etter en midtstopper, og med Carvalhos signatur i boks er en viktig brikke på plass før julen ringes inn på Intility Arena.

Annonse:

- Vi har signert en spiller med et veldig stort potensial som vi gleder oss til å få inn i gruppa. Vi ser frem til å være med å utvikle han videre slik at han kan få oppfylt drømmen om å ta steget ut i Europa, sier sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen og legger til:

- I Felipe får vi en midtstopper med spissferdigheter som fart, duellkraft og som er veldig god i begge bokser. Vi har god tro på at han passer inn i måten vi ønsker å spille på og kommer til å gjøre laget vårt enda bedre, avslutter Ingebrigtsen.

Midtstopperen var på Valle mandag kveld for å signere kontrakten og fikk et godt inntrykk av klubben han nå skal spille for. 

- Det er en glede å være her. Jeg vet at Vålerenga er en stor klubb med høye ambisjoner for de neste årene, og jeg ser frem til å spille her, sier han. 

På spørsmål om hvilken spiller Vålerenga nå har signert, svarer han følgende med et smil: 

- Det er en overraskelse, en interessant overraskelse. Jeg har både offensive og defensive kvaliteter og scorer en del mål. I tillegg er jeg rask og har teknikk, avslutter han.

Se intervju med Felipe Carvalho og agent Terje Liverød i videoen øverst i saken. 

Ønsker du å ta en nærmere titt på hva vår nye mann har gjort på fotballbanen så langt, finner du noen videoer her: 

Fakta

  • Navn: Luis Felipe Carvalho da Silva

  • Født: 18. september 1993 (24 år)

  • Nasjonalitet: Uruguay

  • Posisjon: Forsvar

  • Høyde: 188 cm

  • Kamper/mål i Allsvenskan: 31/4

Annonse fra Eliteserien: