Vålerenga fra innsida ute nå!

I vår nye YouTube-serie kan du komme enda tettere på spillerne, trenerne og administrasjonen i Vålerenga.

Annonse:

I samarbeid med OBOS skal vi dokumentere det som skjer på innsida av klubben. Hver 14. dag slipper vi en ny episode på vår YouTube-kanal der du får muligheten til å bli med bak lukkede dører på Intility Arena. 

- Vi vet det er et enormt savn etter å komme på stadion og se gutta live både på trening og i kamp. I tillegg vet vi at det er mye som skjer i korridorene som både fortjener dagens lys, og som vi tror supportere og andre ville likt å se, sier kommunikasjonssjef Tina Wulf og fortsetter: 

- Hvordan jobber egentlig sportssjefen, og hva sier Dag-Eilev i taktikkmøtene før match? Hva driver gutta med når de ikke er på feltet, og hvordan forbereder klubben seg til en ny sesong i Eliteserien og Europa? Alt dette og mye mer håper vi å kunne formidle til seeren gjennom "Vålerenga fra innsida", sier hun. 

Saken fortsetter under bildet. 

- Vi vet jo at Vålerenga er en klubb det er stor interesse rundt, både fra klubbens egne fans men også ellers i fotball-Norge. At OBOS kan bidra til at vi alle, men kanskje særlig dem som er ekstra glade i Vålerenga, nå blir invitert til å få et eksklusivt innblikk i det som foregår på «innsia» tenker vi er veldig positivt. Vålerenga ønsker jo å fremstå som en åpen og inkluderende klubb, og da er et tiltak som denne serien midt i blinken, sier sponsorrådgiver Eddie Chr Thomas i OBOS.

Han understreker at Vålerengas løfter om åpenhet var en viktig forutsetning for å si ja til samarbeidet.

- Alle forstår at man ikke kan vise alt som foregår, men VIF har lovet at vi skal få bli med på «innsia» på godt og vondt, og da er det lov å ha forventninger om å få se og høre ting som man ellers ikke ville hatt tilgang til. Norsk fotball trenger også å bygge flere profiler, og da tror vi en serie som dette kan bidra, sier Thomas.

I dag er første episode ute på YouTube, hvor vi følger forberedelsene til en ny sesong. Seriestarten nærmer seg og temperaturen stiger på feltet: 

Annonse fra Eliteserien: