Vålerenga forlenger med Dajani

Utviklingsavdelingens Mohammed Dajani har forlenget sin avtale med Vålerenga.

27-åringen skrev under en avtale som binder han til Vålerenga i to nye år, og vil i tillegg fortsette med sin rolle på Valle Hovin videregående skole.

– Vi er glade for at «Moa» ønsker å forlenge med oss. Dette er en viktig signering for oss på utviklingsavdelingen. Han har masse kunnskap, spesielt rundt treningsbelastning, men er også dyktig på feltet. Vi har i år hatt svært få overbelastninger i U-gruppa. I og med at vi nå bruker GPS-system på alle aktiviteter får vi fullstendig kontroll på spillernes individuelle fysiske status. Jeg vil si at dette er et område vi har tatt størst steg det siste året, sier utviklingsleder Thomas Hasselgren.

Dajani kom til Vålerenga foran 2018-sesongen som G14-trener. Denne sesongen har han tatt steget opp til rekruttlaget i den nye rollen som Sport Performance Coach. Han er naturligvis glad for å bli værende i klubben.

– Jeg er glad for å være en del av denne klubben de neste to årene. Årets sesong har vært suksessfylt så langt, og vi har arbeidet som en enhet og hjulpet hverandre. Samtidig skal vi fortsette å utvikle metodene våre ved å jobbe smartere og hardere hver eneste dag, sier han.

Dajani legger også vekt på at dersom den fysiske formen er på plass, vil skadene gå ned og veien videre til profflivet bli nærmere.

– Jeg mener at den fysiske delen er svært viktig for alle spillerne. For er du ikke fysisk forberedt er det vanskelig å utføre både den tekniske og taktiske oppgaven, samt at skaderisikoen vil bli større. Vi gjør lurt i å fokusere på hver spillers fysikk. Derfor er mitt hovedmål hver sesong å holde spillerne i god fysisk form og utenfor fare for skade. Dette vil gjøre at de er fysisk klare som igjen gjøre at de kan utvikle seg raskere og få muligheten til å bli en del av A-laget eller få prøve seg utenlands.

Vi ønsker «Moa» lykke til med utviklingen av våre største talenter!

Fakta

  • Navn: Mohammad Dajani

  • Alder: 27 år

  • Fra: Palestina

  • Utdannelse: UEFA A-lisens, AFC A-lisens, Master i treningsfysiologi og idrettsvitenskap (NTNU i Trondheim), Master i High Performance Football Coaching(Lisbon university i Portugal)

  • Tidligere klubber: Hovedtrener for G16 i Hilal Alquds Club (Palestina), Hovedtrener for G16-landslaget til Palestina, Hovedtrener for G19 rekrutt i Nardo FK.

  • Aktuell: Har skrevet under på en avtale som binder han til Vålerenga ut 2021.

Toppbilde: Mohammed Dajani og Thomas Hasselgren. Foto: Vålerenga Fotball Elite.

Annonse:

Annonse fra Obos-ligaen: