Vålerenga feide over Strømsgodset!

Børven og Layouni scora to mål hver og sørga for nok en festkveld på Intility Arena.

Vål'enga-festen starta med seier på Jordal Amfi og fortsatte med en forrykende kamp på intility Arena lørdag kveld. Da dommer Marius Hansen Grøtta blåste av til pause leda gutta i kongeblått hele 4-0!

Østblokka fikk mye å juble for lørdag kveld (Foto: Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO)

Børven-dobbel!

Dag-Eilev Fagermo var tydelig i garderoben før avspark: I kveld ville han se et Vålerenga-lag som var på fra start, og sjefen fikk som bestilt.

Kampens første scoring kom etter 16 minutter, og den var som tatt ut av læreboka. Tobias Christensen slo en strøken gjennombruddspasning til Amor Layouni, og svensken la flatt inn langs 16-meteren. Der venta Torgeir Børven og på direkten limte spissen ballen i hjørnet.

Like etter var samme mann på plass igjen, og denne gangen var det Jacob Dicko Eng som serverte spissen. I ensom majestet på bakre stolpe kunne han enkelt trille inn 2-0 etter 18 minutter.

Amor Layouni feirer scoring nummer to mot Strømsgodset (Foto: Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO)

Ellevill 1. omgang

Vålerenga fortsatte å skape sjanser, og selv om Magnus Sjøeng måtte dra frem en umenneskelig dobbeltredning etter 20 minutter, var det hjemmelaget alt dreide seg om.

Jacob Dicko Eng herja med Niklas Gunnarsson på venstresida, og da kampuret viste 30 minutter slo unggutten en perfekt ball ut til Amor Layouni på 16 meter. På direkten banka svensken inn kampens tredje via tverrliggeren, men han var ikke ferdig der.

Like før pause steg han jaggu til værs inne i boksen også og heada inn Vålerengas fjerde for kvelden. Rett og slett festfotball på Intility Arena!

Torgeir Børven jubler for sin andre nettkjenning på to minutter (Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO)

Parademarsj

Det ble ikke like mange mål etter pause, men Vålerenga hadde fullstendig kontroll på gjengen fra Drammen og sjansene som ble skapt i den andre omgangen var det hjemmelaget som sto for.

Med 4-0 etter de første 45 var kampen allerede vunnet, og gutta kunne spasere inn tre nye poeng og sørge for nok en festkveld på Oslo øst.