- Vålerenga er klubben i mitt hjerte

Aron Dønnum har signert ny kontrakt med klubben han kom til som 13-åring.

Annonse:


- Det er en veldig viktig signering for oss, og det at han skriver under på en så lang kontrakt viser Arons kjærlighet til Vålerenga. 

Disse ordene kommer fra hovedtrener Dag-Eilev Fagermo. Aron Dønnum har i dag signert en avtale som strekker seg til juli 2024, og 22-åringen er veldig glad for at dette nå er på plass. 

- Det føles veldig bra, Vålerenga er klubben i mitt hjerte. Jeg har vært åpen om at hvis det rette tilbudet kom så var det noe jeg ønsket, men når det ikke skjedde så vil jeg at Vålerenga skal sitte igjen med noe om jeg blir solgt, sier han og fortsetter: 

- Ambisjonene mine er å ta medalje med dette laget, og det kan skje allerede i år. Vi er en bra gruppe her nå som har hatt en god første sesong under Fagermo, og det var en selvfølge for meg å signere videre, avslutter han. 

Saken fortsetter under bildet: 

Sportssjef Jørgen Ingebrigtsen er naturligvis svært fornøyd med å få på plass avtalen med Aron, og vil samtidig skryte av samtalene som har vært. 

- Jeg er veldig glad for at vi har signert en ny kontrakt med Aron. Det har vært en fin og ryddig prosess, og jeg ønsker å takke både han og agent Jim Solbakken for samarbeidet, sier Ingebrigtsen og legger til: 

- Aron har som ambisjoner å komme seg videre, og det er også noe vi som klubb ønsker. Målet vårt er hele tiden å utvikle spillere som kan selges videre til et høyere nivå. Jim (Solbakken red.anm.) har gjort en veldig god jobb for både spillere og klubber i Norge tidligere, og det samarbeidet vi har hatt så langt har vært veldig bra, avslutter han. 

Aron kom fra Eidsvoll IF som 13-åring og har gått gradene i klubben. Så langt står han oppført med 65 kamper og 12 scoringer for Vålerenga, og under Dag-Eilev Fagermos vinger har teknikeren virkelig blomstret.

Vi gleder oss til resten av 2020 og til å se han herje i kongeblått! 

Annonse fra Obos-ligaen: