- Vålerenga er blant de klubbene i Skandinavia med størst potensial

Bli bedre kjent med vår nye samarbeidspartner, M51 her.

M51 er et digitalt markedsføringsbyrå med bred kompetanse. Deres hverdag består av å kombinere kreativitet med teknologi, innsikt, idéer, erfarenhet med uerfarenhet, for å skape resultatorienterte og kostnadseffektive løsninger for sine kunder, uansett bransje.

Nå blir de en del av Vålerengas partnerpool, og det er det mange grunner til: 

Annonse:

– Vålerenga er blant de klubbene i Skandinavia med størst potensial. Det å få lov til å jobbe tett på en så stor klubb er både spennende og utfordrende. M51 skal være med i prosessen for å få flere til å komme på Intility Arena i tiden fremover og bidra til større engasjement rundt klubben. Vi skal også bidra til at klubben kan ta flere steg digitalt, sier partner og SEO-ansvarlig Martin Vik og fortsetter: 

– Som samarbeidspartneren til Vålerenga vil M51 Marketing få muligheten til å jobbe tett på andre samarbeidspartnere tilknyttet klubben, og sammen jobbe for at vi lykkes med våre felles målsettinger. Vi gleder oss veldig til samarbeidet, avslutter Vik. 

Markedssjef i Vålerenga Fotball Elite, Mehran Amundsen-Ansari er veldig glad for å få M51 med på laget, og tror gjengen som holder til i Støperigata 2 kan bidra til at klubben når nye høyder digitalt. 

- En av våre viktigste arbeidsoppgaver er å fylle Intility Arena, og med M51 på laget skal vi skape nye måter å nå publikum på. De skal også bidra med innholdsproduksjon og blir en betydelig partner i nettverkspoolen vår. Kompetansen de besitter blir svært viktig i tiden som kommer, og vi ser veldig frem til samarbeidet, avslutter Amundsen-Ansari. 

Les mer om M51 her

Annonse fra Eliteserien: