Vi har PostNord-ligaens toppscorer

Men to mål av Sander Werni hjalp dessverre lite da rekrutta tapte 5-2 borte for Kjelsås.

Nær sagt alle i A-lagstroppen har fått en velfortjent frihelg etter et knalltøft kampprogram, så Vålerenga 2 stilte med et særdeles ungt mannskap der eldstemann var 19 og yngstemann 16 år.

Kjelsås var, og er fortsatt, ubeseira på Grefsen, og på en knusktørr kunstgressbane var de et par hakk bedre enn Vålerenga 2.

Dårlig start

Allerede etter 13 minutter tok hjemmelaget ledelsen, og kun seks minutter senere dobla de etter et korrekt idømt straffespark. Vondt ble til verre like før pause, da den tidligere Vålerenga-spilleren Jesper Solli økte ledelsen til 3-0, noe som også ble pauseresultatet.

– Vi startet for defensivt, og det straffet seg, sa Vålerenga 2-trener Gard Holme etter kampen.

Werni x2

Da nevne Solli økte Kjelsås’ ledelse til 4-0 to minutter ut i andre omgang, var det egentlig bare et spørsmål om hvor stor seieren skulle bli.

Men så dukka PostNord-ligaens toppscorer, Sander Werni, opp for Vålerenga 2.

Midtveis i omgangen scora han sitt sjuende mål i sin sjuende kamp, og bare noen minutter etter satte han inn sitt åttende må for sesongen (toppbildet).

– Vi gjorde noen bytter rett i forkant som hjalp oss, og Werni scorer jo på bestilling om dagen. Dessverre så falt vi sammen etter de to målene, sa Holme.

For etter 82 minutter satte Kjelsås spikeren i kista med sitt femte mål for dagen, og 5-2 ble også sluttresultatet.

Jevnt

Etter lørdagens kamper falt Vålerenga én plass på tabellen til 11. plass og den siste trygge plassen på målforskjell foran Brattvåg. Likevel er det bare to poeng opp til en plass midt på tabellen – noe som viser hvor jevn denne avdelinga er.

Vålerenga 2s neste kamp går mandag om en drøy uke på Intility Arena mot Nardo som ligger nest sist på tabellen – to poeng bak Vålerenga 2. Kampstart mandag 11. juni er klokka 18.00, og vi oppfordrer så mange som mulig til å møte opp for å hjelpe rekrutta oppover på tabellen.