Vålerenga 2 med ny imponerende forestilling

Unggutta inntok 2. plassen etter 3-1-seier over Tromsdalen.

Annonse:

Et sterkt Vålerenga 2-lag fikk besøk av Tromsdalen torsdag ettermiddag, og etter et tøft 6-1-tap mandag kveld var det et heltent mannskap som entret Intility Arena. 

Henrik Udahl og Tobias Christensen stilte fra start, og begge var svært delaktig i det som skjedde de første 45.

Like før kvarteret var spilt slo Udahl et strøkent innlegg i boksen, og indreløper Magnus Bech Riisnæs steg til værs og heada Vålerenga 2 i føringen. Ti minutter senere var det servitøren som fikk æren av å avslutte et nytt godt angrep, og Udahl dobla for vertene. 

Udahl scora sitt 6. mål for Vålerenga 2 i 2022 (Foto: Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO)
Udahl scora sitt 6. mål for Vålerenga 2 i 2022 (Foto: Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO)

Tromsdalen og Steffen Pedersen utligna etter en halvtime med et prosjektil i nettaket, men Tobias Christensen ville ikke være noe dårligere. Et velplassert skudd i nærmeste hjørne sørga for at Øystein Sandens gutter gikk i garderoben med en fortjent 3-1-ledelse.

Full kontroll

Det var mye Vålerenga 2 også etter hvilen, og gutta i kongeblått var nærmere 4-1 enn gjestene var en ny redusering. Det ble dog ikke flere scoringer på Intility Arena denne Kristi Himmelfarts-kvelden, og tre meget fortjente poeng ble igjen i hovedstaden.

Med 3-1-seieren over Tromsdalen er Vålerenga 2 oppe på 13 poeng og 2. plass på tabellen. Riktignok med en kamp mer spilt enn mange av konkurrentene, men det tar ikke bort noe av prestasjonen laget har vist i starten av 2022.  

Neste kamp er borte mot Brattvåg 6. juni. 

Foto: Morten M. Larød/Sportfoto

Annonse fra Obos-ligaen: