Valentourettes varmer opp til Vålerenga - Brann

Vålerenga gir deg Valentourettes i gave før storkampen på søndag. Velkommen til Intility Arena!

Annonse:

Søndagen blir en fantastisk dag for alle Vålerenga-supportere:

  • Cupfinale damer Vålerenga - Sandviken kl. 15
  • Valentourettes speller Jokke kl. 18
  • Eliteserien: Vålerenga - Brann kl. 20

Scenen bygges ved Øst og Sjappa, i det som er vår nye Fanzone. I tillegg til Valentourettes, byr vi på relevante gjester og intervjuer og kanskje noen overraskelser fra scenen gjennom søndagen. Lørdag kveld er det også fest på Øst, cupfinalevorspiel med bl.a konsert med Smud.

En gave til supporterne

Nye og gamle Vålerenga-supportere er velkommen til Øst. På en spesialbygget scene varmer Valentourettes opp til klassikeren Vålerenga - Brann.

- Dette er en gave til supporterne fra oss til dem. Med dette markerer vi virkelig at vi setter pris på all støtte gjennom 2020 og 2021, sier festkomiteen fra Øst, Vålerenga Fotball Damer og Vålerenga Fotball Elite.

Gaven innebærer at konserten er gratis for alle. Valentourettes er Oslo-bandet som sikrer at vi i alle tilfeller vinner festen..

Vi håper at mange vil kombinere cupfinalen, Valentourettes og Vålerenga - Brann. Dette blir Oslo vs Bergen fra morra til kveld!

Billetter til kampene

Billetter til cupfinalen for damer er spandert av NFFs samarbeidspartnere. Vålerenga har både eget supporterfelt og et mer familievennlig felt. Les mer og bestill cupfinalebilletter her.

Billetter til Vålerenga - Brann kjøper du som vanlig i Sjappa, eller du bestiller på nett her. Eksempel på billettpriser:

VALENTOURETTES SPELLER JOKKE: Den ultimate måten å fylle tiden mellom cupfinalen for damer og klassikeren Vålerenga - Brann. Foto: Thomas Rodahl Dedekam
VALENTOURETTES SPELLER JOKKE: Den ultimate måten å fylle tiden mellom cupfinalen for damer og klassikeren Vålerenga - Brann. Foto: Thomas Rodahl Dedekam

 

Annonse fra Eliteserien: