Utsolgt bortefelt på Nadderud

Allerede ti dager før kamp var billettene revet vekk.

Annonse:

Etter en trå start på 2023 har Vålerenga virkelig funnet formen, og de siste tre kampene (to av dem på bortebane) har gitt gutta i kongeblått syv poeng. 

Med en kommende mandagskamp i pinsa på Nadderud er interessen for billetter stor, og allerede ti dager før avspark var bortefeltet utsolgt. 

Viktig informasjon 👇🏼

Det er naturligvis mange Vålerenga-supportere som fortsatt prøver å skaffe seg billetter til oppgjøret mot Stabæk, og da er det viktig å presisere at på hovedtribunen er bortelagseffekter forbudt. 

Hovedtribunen (felt 101 – 108 og 201 – 206) er tribune for Stabæk-tilhengere og nøytrale. Kjøper man billett på hovedtribunen og kommer med synlige Vålerenga-effekter vil man bli bedt om å ta av disse.

Stabæk-tribunen (felt 300-306) er en tribune kun for Stabæk-tilhengere inkludert Stabæk Support. Her vil alle Vålerenga-supportere bli nektet inngang eller bortvist.

Vorspiel i Oslo og felles avreise

I timene før kamp blir det samling på ØST, felles avreise med t-banen og corteo til Nadderud. Dette kommer både vi og våre eminente supporterkoordinatorer med mer informasjon om når det nærmer seg. 

Det er foreløpig meldt om tidenes pinsevær og opp mot 30 varmegrader i hovedstaden. ØST åpner dørene allerede klokka 12.00! Du kan lese mer om arrangementet på deres Facebook-side

Toppbilde: Oskar Wikestad

Annonse fra Eliteserien: