Unggutta herja mot Eidsvold Turn

Vålerenga 2 vant 5-2 i kveldens PostNord-ligakamp.

Etter en meget sterk 4-1-seier på bortebane i forrige runde, var det Eidsvold TF som skulle få bryne seg på Vålerengas unge talenter mandag kveld.

Gjestene åpna best og skapte et par gode muligheter de første minuttene, men like før kvarteret var spilt satte Seedy Jatta inn Vålerenga 2s første for kvelden. Tobias Christensen lekte med Eidsvold-forsvaret før spissen tok over og banka ballen i nettaket.

Samme mann var på rett plass til rett tid etter 37 minutter og dobla for vertene. Et godt innlegg fra venstre endte opp på bakre, og Jatta fikk en enkel oppgave med å sette inn 2-0.

Like før omgangen var over åpna himmelens sluser seg og lynet slo ned like i nærheten av stadion. Dommeren beordret spillerne i garderoben, og det tok godt over et kvarter før kampen ble satt i gang igjen.

Omgangen ble til slutt spilt ferdig, og pausen var kort og greit et sidebytte. Det utnytta hjemmelaget best, og i løpet av omgangens tolv første minutter hadde Bech Riisnæs, El-Abdellaoui og Christensen putta hvert sitt. Alle etter strålende angrepsspill.

Gjestene fikk to trøstemål på tampen av oppgjøret, men seieren var aldri truet. Vålerengas unge talenter tok tre nye poeng og ligger på 8. plass etter 16 runder.

Neste kamp er borte mot Træff, mandag 22. august klokka 19.00.