Udahl matchvinner på overtid

Vålerenga 2 slo Florø 3-2 på overtid mandag kveld.

Vålerengas talentfulle unggutter fikk besøk av et Florø-lag på desperat jakt etter poeng, og det var først i overtidsminuttene at kampen ble avgjort.

16-åring med to scoringer

Midtbanetalentet Magnus Bech Riisnæs sto med to scoringer i PostNord-ligaen før møtet med Florø, men allerede fire minutter ut i oppgjøret pynta 16-åringen på statistikken da han sendte Vålerenga 2 i ledelsen.

Gjestene fra Norges vestligste by kom tilbake før hvilen og sørga for at det sto 1-1 halvveis, men ti minutter ut i den andre omgangen var Riisnæs på farten igjen.

Magnus Beck Riisnæs scora to mot Florø. Her fra en tidligere kamp på Intility Arena (Foto: Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO)

Nicolaj Thomsen dribla seg forbi på kanten og la inn i boksen. Andreas Stensrud oppfatta løpet til Riisnæs og lot ballen passere, og med en perfekt avslutning via stolpen var unggutta igjen tilbake i føringen.

Udahl avgjorde på overtid

Gjestene ga seg ikke, og 20 minutter før slutt satte Nelson De Jesus Correia inn utligninga som så ut til å sikre Florø livsviktige poeng. Men det var helt til Henrik Udahl dukka opp på overtid.

Spissen snappa opp en dårlig klarering, dribla keeper og satte inn kampens femte og siste scoring. Vålerenga 2 tok en meget sterk og fortjent seier på eget kunstgress, og klatra til 9. plass på tabellen.