Udahl klar for HamKam

Spissen har signert en fireårsavtale med laget fra Briskeby.

Annonse:

Henrik Udahl kom til Vålerenga som OBOS-ligaens toppscorer i forkant av 2021-sesongen. Spissen signerte den gang en avtale ut 2023, men i dag ble det klart at spilleren med 54 kamper og 14 scoringer for A-laget drar videre.

Udahl har signert en fireårig avtale med divisjonskollega HamKam, og bytter ut kongeblått med hvitt og grønt. 

- Henrik er en fantastisk gutt som jeg unner alt godt. Han har tatt steg siden han kom til Vålerenga, men i den alderen han er i trenger han å få spille enda mer, og da gjerne i tospann med en spiss til. Det tror jeg han vil få gode muligheter til i HamKam, sier Dag-Eilev Fagermo.

Udahl ser tilbake på en fantastisk tid i Vålerenga og ble raskt en favoritt blant supporterne. Støtten fra tribunen er noe han vil ta med seg videre. 

- Jeg er veldig takknemlig for de to årene jeg har hatt. Det har vært en drøm å spille for Vålerenga i samtlige kamper. Jeg får gåsehud av å tenke på det forholdet jeg fikk til supporterne, og sitter igjen med scoringa mot Lillestrøm som det aller største høydepunktet, sier Udahl og fortsetter: 

- Jeg kommer til å savne å score foran Østblokka, men du skal ikke se bort ifra at det skjer neste år, smiler han lurt og legger til: 

- Grunnen til at jeg tar dette valget nå er fordi jeg var forespeilet samme rolle også i 2023. Tre år på benken i den alderen jeg er i er nesten kroken på døra for egen utvikling, avslutter han. 

Vi takker Henrik for tiden i kongeblått og ønsker han lykke til videre i karrieren!

Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Annonse fra Obos-ligaen: