Ubeseiret hjemme!

Vi gjør oss klare til runde 20 og gleder oss til ny kamp på Intility Arena. Les deg opp før lørdagens møte med Mjøndalen her!

Annonse:

En av målsetningene til Vålerenga i 2020 var å skape et fort på hjemmebane, og før årets 20. runde i Eliteserien er laget fortsatt ubeseiret på Intility Arena. 

Lørdag kveld er det gutta i brunt fra Nedre Eiker som skal få brynt seg på de kongeblå, og skal vi tolke reaksjonenen til Mjøndalen etter kampen i vår, er det et lag som vil ha revansje. 

Under streken

Før oppgjøret skiller det ti plasser og 18 poeng mellom lagene, og Vegard Hansens menn ligger foreløpig under streken. 

I Eliteserien har Vålerenga og Mjøndalen møttes fem ganger, og fire av kampene har endt med seier til hovedstadens menn. Alle kampene på hjemmebane har endt med tre poeng, mens tapet kom på Consto Arena i 2019. 

Mjøndalen har vært inne i en tøff periode, og vi må tilbake til august og deres bortekamp mot Brann for å finne sist gang laget tok tre poeng. De neste fem kampene har nemlig endt med tap, og det er trolig et desperat Mjøndalen-lag som kommer til Intility Arena. 

- Nøkkelordet for vår del blir tempo. Det er det som må til for å bryte ned et kompakt Mjøndalen, sier Dag-Eilev Fagermo. 

Saken fortsetter under bildet. 

Ousmane Camara er skadefri og tilbake i Vålerenga-troppen (Foto: VIF Media)
Ousmane Camara er skadefri og tilbake i Vålerenga-troppen (Foto: VIF Media)

Status i troppen

Vårkampens målscorer, Fredrik Oldrup Jensen måtte forlate banen i Bodø og rekker ikke oppgjøret mot Mjøndalen, mens Aron Dønnum må sone karantene etter sitt fjerde gule kort. Det som derimot er gledelig er at Ousmane Camara endelig er klarert for spill igjen etter hamstringskaden. 

Sivert Øksnes Amland fra Fana IL er dommer og dømmer oss for andre gang denne sesongen (forrige var Brann borte). Han får med seg Ivar Michael Bergum Jahr fra Raufoss IL Fotball og Ivar Askeland fra Kvernbit IL på linjene. 

Oppgjøret på Intility Arena har avspark klokka 20.30 og sendes direkte på Eurosport Norge og dplay.no

Denne artikkelen er skrevet i samarbeid med chilli.no

 

Annonse fra Eliteserien: