Ubeseirede rekrutter møter Brattvåg søndag

To strake seire og delt førsteplass med KFUM. Det er fasiten før Vålerenga 2s kamp mot Brattvåg på Intility Arena søndag.

Kampen går klokka 17.00, og alle tilskuere bruker inngang 1 på Intility-tribunen (Hovedtribunen) rett ved siden av storskjermen ved Supportertribunen. Portene åpnes som vanlig én time før kampstart, altså klokka 16.00.

Les mer om priser, inngang og billetter lengre ned i saken.

David mot Goliat?

Når man prater om oppgjøret mellom Vålerenga og Brattvåg, er det, bokstavelig talt som å prate om David og Goliat. Der Vålerenga 2 kommer fra Norges desidert største by, har offshorebygda Brattvåg rundt 2.500 innbyggere som gjør dem til den minste bygda blant alle de 60 klubbene som utgjør de tre øverste divisjonene i norsk fotball. Selv om lille David vant eventyret mot Goliat, håper vi selvsagt favorittene vinner på søndag,

I motsetning til Vålerenga 2, som har to seire på like mange kamper, står Brattvåg med tre poeng så langt på sine to kamper. De vant 2-1 borte for Vard Haugesund i den første serierunden før det ble hele 1-4-tap hjemme mot KFUM sist helg. En liten opptur fikk laget i 1. runde i NM der Herd ble slått 4-1. Belønningen er å møte Molde hjemme i 2. runde, og husker nok godt da de slo ut Aalesund for et par år siden.

Annonse:

Vålerenga på sin side slo Egersund 1-0 hjemme i første serierunde før Vidar ble slått 2-1 i Stavanger forrige runde. I cupen valset A-laget til Vålerenga, med en rekke rekkruttspillere over Årvoll, vant hele 8-0, og møter Grorud i neste cuprunde. Vålerengas kamp går allerede tirsdag 1. mai, mens Brattvågs kamp går dagen etter, 2. mai.

Vålerengas tropp er klar, men trenerteamet ønsker ikke å røpe noe før cupkampen som kan bli spennende nok, så troppen mot Brattvåg blir ikke offentliggjort før 1 time og 15 minutter før kampstart.

Inngangspriser:

Alle med sesongkort for Vålerenga Fotball i Eliteserien: GRATIS!
Alle under 18 år: GRATIS!
Voksne: 100 kr

Billetter kjøpes i døra - som er inngang 1. 
Presse, og øvrig invitere gjester, benytter også inngang 1, 

Vi anbefaler alle supportere til Brattvåg om å trekke til høyre inne på stadion, mens alle som holder med Vålerenga om å trekke til venstre.

Kiosken står plassert rett ved inngang 1 og tar både Vipps, kredit- og debetkort, samt kontanter.

Intility Arena er et røykfritt stadion, så man må gå ut inngang 1 om man har lyst på en blås.

Vi arrangerer disse kampene på dugnad, og vi oppfordrer derfor publikum om å ta med seg avfallet sitt når man forlater plassen sin.

Se kampen på stream

Alle abonnenter av aviser tilknyttet Amedia (Vestby Avis, Romerikes Blad, Oppland Arbeiderblad m. fl.) kan se gratis stream av kampen på denne adressen: https://www.rb.no/postnord-ligaen (bare bytt ut rb med din avis - resten av URL-en er den samme overalt). 

Vi anbefaler likevel våre lesere å benytte seg av Nettavisens tilbud der du kan bli abonnent for kun 1,- her

Velkommen til oss!

På vegne av alle oss i arrangørgruppa til Vålerenga 2, er det min glede å ønske deg hjertelig velkommen til det som sannsynligvis er Norges beste fotballstadion

På vegne av Vålerenga Fotball Elite, 

Frank O. Hansen

Arrangementansvarlig talentavdeling Vålerenga Fotball Elite

E-post: [email protected]

PS. Hvordan var din kampopplevelse på søndag? Send meg en e-post med både positive og negative opplevelser, samt forslag til hvordan vi kan bli enda bedre!

    

Annonse fra Eliteserien: