Uavgjort i siste kamp på Marbella

Vålerenga var det førende laget, men det endte med 1-1 på Marbella Football Center. Se oppsummeringa i ENGA Live her!

Vålerenga starta med en nykomponert bakre firer i den siste kampen på Marbella, og det var Deilas menn som kom best igang i kveldssola.

Simen Juklerød var flytta opp på høyrekant og skapte mye fra sin side innledningsvis. Allerede etter ni minutter kunne det stått 1-0 til Vålerenga da Ibrahim ble spilt fri bak forsvarslinja til Molde, men dessverre ble innlegget blokkert til corner.

Vålerenga var aggressive over hele linja og stressa Molde-spillerne til å gjøre feil, og når gutta i tillegg var god med ballen så det lovende ut de første 20 minuttene.

Solid keeperspill

Moldes første sjanse kom etter 24 spilte minutter, men en strålende redning av Marcus Sandberg hindra at moldenserne tok ledelsen. Islandske Ottar Magnus Karlsson fikk stå alene på bakre, men klarte ikke å overliste Vålerengas sisteskanse.

Det klarte derimot tidligere Vålerenga-spiller Etzaz Hussain da han curla ballen i lengste fra 18 meter etter 26 minutter. Sandberg var sjanseløs på skuddet fra midtbanespilleren og måtte se Molde ta ledelsen.

Nesten for bursdagsbarnet

Samuel Kari Fridjonsson har slitt med en vond hofte under oppholdet på Marbella, men mot Molde var den islandske midtbanespilleren tilbake og klar til dyst. Etter en halvtimes spill var 22-åringen kun centimetere unna å utligne for Vålerenga, men Moldes sisteskanse fikk en hånd på ballen og slått til corner.

Det ble ikke flere mål i den første omgangen, og Molde gikk inn i garderoben med en 1-0-ledelse.

Farligere etter hvilen

Molde gjorde mange bytter i pausa og kom bedre igang i den andre omgangen. Der Vålerenga styrte det meste av banespillet i starten av kampen, tok moldenserne mer over etter hvilen og skapte flere store sjanser.

Grødem satte inn 1-1 for Vålerenga (Foto Digitalsport)

Vakkert hodestøt

Ronny Deila bytta inn tre spillere etter halvspilt andreomgang, og fem minutter senere fikk Vålerenga uttelling.

Magnus Retisus Grødem erstatta Chidera Ejuke på kanten, og da Simen Juklerød kom seg rundt på høyresiden og fikk lagt inn foran mål, steg unggutten til værs og stanga inn utligninga for Oslos stolthet på lekkert vis.

Begge lag hadde sine muligheter på tampen av oppgjøret, men det endte med 1-1 i den siste kampen på Marbella.

Vålerenga - Molde 1-1 (0-1)