U21-landslagsspiller klar for Vålerenga

Stortalentet Albin Mörfelt har signert langtidskontrakt.

Annonse:

Vålerenga og den svenske klubben Varbergs BoIS er enige om en overgang for Albin Mörfelt. 21-åringen besto den medisinske testen i Halmstad tirsdag formiddag, og vi jobber med å få han på plass på Intility Arena så snart som mulig. 

Den tekniske kantspilleren har signert en kontrakt som strekker seg til juli 2025, og sportssjef Jørgen Ingebrigtsen er veldig godt fornøyd med å få unggutten til klubben.

Albin Mörfelt på landslagssamling med U21 (Foto: Christer Madsen/NFF)
Albin Mörfelt på landslagssamling med U21 (Foto: Christer Madsen/NFF)

- Vi ble oppmerksomme på Albin for rundt et halvt år siden, og har selvsagt fulgt nøye med på det han har levert i Allsvenskan denne sesongen. Vi har hatt en god dialog med han, og Albin gleder seg til å komme hit. Faren bor her i Oslo, og han kjenner godt til Vålerenga, sier Ingebrigtsen. 

Hovedtrener Fagermo er naturligvis også veldig glad for å få Albin til klubben, og tror supporterne har mye spennende i vente.

- I Albin får vi en norsk landslagsspiller med et stort potensial. Han er veldig god til å starte i bakrom, kvikk og målfarlig, og i tillegg er han tøff. Han imponerte meg blant annet på Norges U21-landslagssamling da jeg så han der. Med Albin på plass er vi godt forspent fremover i banen, sier Fagermo.

Mörfelt har spilt seks kamper for Varbergs BoIS i Allsvenskan denne sesongen, og ble i mai tatt ut på det norske U21-landslaget sammen med blant andre Kristoffer Klaesson, Osame Sahraoui og Tobias Christensen.

Han har tidligere representert Sverige på yngres landslag, men med en far som både er norsk og bor i Norge fikk han muligheten av Leif Gunnar Smerud. 

Vi gleder oss til å få Albin på plass på Intility Arena, og kommer tilbake med intervjuer når han ankommer Oslo. 

Toppfoto: Privat 

Annonse fra Eliteserien: